Aleksandar Vučić
Tanjug/Rade Prelić
Aleksandar Vučić

Tanjug/Rade Prelić

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas u palati Srbija da susret predsednika Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejmana Ugljanina i lidera Pokreta Samoopređeljenje i kandidata za kosovskog premijera Aljbina Kurtija neće dovesti ni do kakvih ozbiljnih posledica.

"Posledice će biti veoma ozbiljne, poješće jagnje više i to je to", ironično je rekao Vučić upitan da prokomentariše susret Kurtija i Ugljanina i izazvao smeh svih prisutnih.

Pročitajte još:

 

Dodao je da drugih posledica neće biti.

"Našla krpa zakrpu...", rekao je Vučić uz opasku "vratimo se na ozbiljnu temu".

Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Podsetimo, sinoć je iz Samoopredeljenja saopšteno o susretu Ugljanina i Kurtija, kao i da je Ugljanin informisao Kurtija o zahtevu za poseban status Sandžaka, te da je na sastanku je bilo reči o situaciji u Sandžaku, položaju tamošnjih Albanaca i Bošnjaka, kao i njihovim težnjama da rade i razvijaju se ka dostojanstvenom životu i "životu bez diskriminacije od Beograda".

Nekoliko minuta pre Vučićevog obraćanja stigla važna izjava ambasadora Rusije!

AUTOR: Alo.rs/tanjug/I.L. DATUM I VREME: 21.11.2019. 20:01 - 21.11.2019. 21:06 Obratio se Harčenko Predrag Sarapa, Foto: Printskrin Ambasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko je rekao povodom istrage o snimku na kojem se vidi ruski obaveštajac kako navodno predaje novac srpskom agentu, da nikakve skandalozne price i tobožnja vrbovanja ne mogu naneti štetu odnosima Rusije i Srbije.

Bonus video