KAO LAV SE BORI ZA SVOJU ZEMLJU Vučić posle mitinga u 18 sati odlazi na jedno od najvažnijih putovanja u čitavom svom životu!

Današnji skup "Budućnost Srbije" poslaće poruku mira i na njemu će biti podnet izveštaj šta je sve uređeno u prošlih sedam godina.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Predsednik Aleksandar Vučić posle današnjeg skupa "Budućnost Srbije" u Beogradu putuje u Kinu gde će se sastati s kineskim i ruskim predsednikom Si Đinpingom i Vladimirom Putinom, a nakon toga u Brisel, i njegova će poruka biti jača ako skup pošalje poruku jedinstva u svet, izjavio je danas visoki zvaničnik Srpske napredne stranke i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

On je za TV Pink rekao da će današnji skup "Budućnost Srbije" poslati poruku mira i da će na njemu biti podnet izveštaj šta je uređeno u prošlih sedam godina.

 

"U poslednjih sedam godina otvoreno je preko 200 fabrika u kojima radi 200.000 ljudi. Nezaposlenost je smanjena na 11 posto, u Beogradu je nezaposlenost ispod 10 posto. U poslednjih četiri godine imali smo više stranih investitora nego mnoge zemlje u okruženju i ubrzano se vraćamo na mesto u sveto koje nam pripada", rekao je Vesić.

On je pozvao sve građane da dođu na današnji skup i naglasio da će atmosfera biti praznična.

"Važno je da u svet pošaljemo poruku jake Srbije. Ja sam juče sa svojim kolegama primio Srbe sa Kosova, koji su nakon prijema kod predsednika Vučića došli kod nas. Za mene je to najjači utisak poslednjih dana", kaže Vesić.

On objašnjava da ljudi koji su stigli sa Kosova shvataju da njima treba jaka Srbija i da je predsednik Vučić čovek koji može da se bori za Kosovo.

 

O skupovima koje opozicija organizuje, Vesić je rekao da su to skupovi koji šalju poruku mržnje.

"Juče, kada je opozicija zaustavljala radove na Trgu Republike, oni su rešili da se bore sa saobraćajnim znakovima. Svaki put kada se zaustave radovi, firma koja radi na njima nama ispostavlja račune. Nadam se da će doći situacija da Dragan Đilas plati sve te račune koji su nama dostavljani", rekao je Vesić.

On je dodao da je politika vladajuće koalicije razvoj i mir, a da je poruka opozicije "što gore to bolje".

Goran Vesić
Goran Vesić, Foto: Grad Beograd

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Veca
  19/04/2019 - 11:40
  Srecan put predsednice i jos bolje nam se vratio.
 • Korisnik: Sandra
  19/04/2019 - 11:12
  Ako cemo iskreno, sva predsednikova putovanja su bila znacajna, toliko investitora je doveo u Srbiju, toliko drzavnika ugostio i posetio, toliko dobrih stvari za Srbiju odradio.
 • Korisnik: Maja
  19/04/2019 - 11:09
  Srbija se ubrzano transformiše u zemlju poštovanu u svetu a sve to zajvaljujući lavovskoj borbi našeg predsednika.
 • Korisnik: Goran
  19/04/2019 - 11:07
  Izgleda da za Vucica nema odmora, napunice baterije sa svojom milionskom podrskom, pa put pod noge za Kinu.
 • Korisnik: Andja
  19/04/2019 - 11:03
  Jedva cekam da cujem govor naseg predsednika!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi