"TATA VAS MNOGO VOLI" Vučić poslao emotivnu poruku svojoj deci! Ovako nešto nije nikada izgovorio: "Imam tremu, tresem se..." (FOTO/VIDEO)

Vučić je na kraju poslao jednu ličnu poruku

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/ Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u kratkom obraćanju pred miting u Beogradu rekao da je pripremio čak tri govora, ali da će na kraju reći ono što bude osećao.

- Nisam video ovoliko ljudi, ali najmanje još 15.000-20.000 ljudi stiže iz raznih pravaca. Imam tremu, tresem se i pravim se da mi nije ništa. Doneo sam tri govora, ali na kraju ću reći ono što budem osećao - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je istakao tri pitanja od ključne važnosti za budućnost Srbije.

- Tri su ključna pitanja, a pre svega napredak ekonomije. Pročitaću im najavu MMF da će Srbija biti lider. Dalje moramo da vidimo šta još da uradimo da bismo sačuvali mir i stabilnost i da vidimo šta su nam još poslovi koje treba da uradimo - rekao je predsednik.

Vučić je dodao da je fasciniran brojem okupljenih:

- Razgovarao sam sa nekim od svojih prijatelja. Teško je da pozovete Zvezdu i Partizan i da skupe ovoliko ljudi, ali to nisam skupio samo ja. Ovo je glas običnog naroda koji hoće da se njihova volja poštuje.

Vučić je na kraju poslao jednu ličnu poruku.

- Samo hoću da iskoristim priliku da, pošto nikada više ovo neću doživeti, da kažem Danilu, Milici i Vukanu da ih tata mnogo voli - završio je predsednik obraćanje neposredno pred skup.

Miting uživo možete pratiti na Alo.rs.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi