Obraćanje Aleksandra Vučića
Alo.rs
Obraćanje Aleksandra Vučića

Alo.rs

Obraćanje Aleksandra Vučića , Foto: Alo.rs

Nakon sastanka razmenjen je Okvirni sporazum između Ministarstva privrede Vlade Republike Srbije i japanske grupacije NIDEC Corporation, koja planira izgradnju fabrike pogonskih motora za električna vozila u Srbiji.

Aleksandar Vučić rekao je da je uveren da će biti još japanskih investicija u Srbiju. "Mi imamo obrazovane, vredne, dobre mlade ljude koji će dobiti priliku da rade ovde. Hvala predstavnicima NIDEC-a što su se odlučili za Srbiju u velikoj konkurenciji", saopštio je Vučić i podsetio da će se Beograd i Novi Sad spojiti brzom prugom koja se intenzivno gradi.

Obraćanje ambasadora Japana

Alo.rs

Obraćanje ambasadora Japana , Foto: Alo.rs

"Još jedanput Vam veliko hvala, uveren sam da će da naše prijateljstvo sao da raste, a naša ekonomska saradnja da bude samo veća. Vama predsedniče Seki još jednom veliko hvala, a ja Vas držim za reč za ono što ne smem da kažem ovako javno, a što ste rekli meni na sastanku", rekao je predsednik Vučić.

"Živelo prijateljstvo Srbije i Japana", zaključio je predsednik Srbije.

Komentari (6)

Ivana

09.04.2021 14:47

Još jedna velika i izuzetno važna investicija , kako za Novi Sad, tako i za Srbiju. Partnerstvo i saradnja između Japana i Srbije jača, a naziru se, kako se čini i nove investicije. Bravo!

Milica Milicic

09.04.2021 14:47

Nadam se da ce biti jos Japanskih investicija.

Milos Veliki

09.04.2021 15:20

Ovo je vec po sebi jako ozbiljna stvar i ne znam sta su jos dogovorili, ali ovo su jako velike i dobre vesti za Srbiju.

stevo

09.04.2021 17:33

@Milos Veliki - Srbija i Japan u nikad boljim odnosima

Ivana

10.04.2021 00:42

Potrebni su nam električna vozila, hvala predsedniče što činite sve da građani Srbije žive bolje, Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite za ekonomski oporavak.

Princip

10.04.2021 07:43

Predsednik Vučić nema prepreku, kada su u pitanju borba i rad za interes Srbije i svih njenih građana.