LOŠE VESTI IZ PARIZA Vučić pokazao papir sa zahtevima

Predsednik Vučić obratio se iz Pariza u uključenju uživo.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/ Pink

Predsednik Vučić obratio se iz Pariza u uključenju uživo.

- Imali smo težak razgovor. Albanska strana je izašla sa zahtevima koje smo zapisali. Pogledajte ovo: Očuvanje teritorijalnog integriteta i Ustava Kosova, priznanje, članstvo u UN, priznanje od strane drugih zemalja - pročitao je Vučić papir sa zahtevima.

Vučić je rekao da je zahvalan Makronu i Merkelovoj na pokušaju da sve dovedu za pregovarački sto, ali da Srbija neće pristati na ultimatume.

- Moraćemo da razgovaramo, ali spisak albanskih zahteva je za nas samo spisak lepih želja - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je istakao da oni koji misle da je u redu da Srbija izgubi sve, neće ostvariti svoje planove.

- Ponosan sam na naši tim koji je došao u Pariz. Poručujem građanima da ne brinu. Branili smo interese Srbije na najbolji mogući način.

Protesti

Vučić je rekao da nije nikakva tajna da bi u Hrvatskoj voleli da vide promenu vlasti u Beogradu i da se upravo zato u njihovim medijima vodi kampanja kojom se veličaju protesti i poziva na paljenje Srbije.

- Mnogima ne odgovara jaka Srbija. Naravno da su angažovali sve svoje snage kako bi urušili našu zemlju - kaže Vučić.

Predsednik ističe da neće dozvoliti dovođenje tajkuna na vlast putem sile i ulice.

Korona

Predsednik Srbije osvrnuo se na optužbe doktora Zorana Radovanovića da se broj preminulih od korone lažira.

- Ponudili smo doktoru Radovanoviću da povede Krizni štab. Rekao je da mu ne pada napamet. I šat sad?! Sad će da kritikuju i da se drže po strani jer nemaju hrabrosti da preuzmu odgovornost - rekao je Vučić.

Predsednik je apelovao na ljude da ne izlaze na ulice i da se ne okupljaju jer Srbija više nema mesta po bolnicama u slučaju širenja zaraze korona virusom.

- Apelujem na ljude, nemamo više mesta po bolnicama. To što rade je neodgovorno i doći će nam na naplatu tek za nedelju, dve, a ostali smo bez kapaciteta. Ne znam šta žele ti ljudi, da idemo po kafićima, da izlazimo, ponašamo se neodgovorno i širimo zarazu?! To je neodgovorno - rekao je Vučić.

Hibridni rat

- Protiv Srbije se vodi hibridni rat - rekao je Vučić.

Predsednik je rekao da tajkunski mediji plasiraju laži kojima pokušavaju da destabilizuju Srbiju, iako im to neće poći za rukom.

- Objavljivali su da policija dolazi sa vodenim topovima, da je moj brat uslikan na terasi Predsedništva iako su to bili oficiri Vojske Srbije, da je onom malom preminuo otac jer nema respiratora što je laž, a taj dečko je maltretirao svog profesora u školi, gurao mu prst u usta i nazivao ga kurvom. Imamo i kriminalca, lažnog poljoprivrednika Slobu Robiju. Sramota koga su sve tajkunski mediji proglasili za heroje protesta zaključio je Vučić.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Neško
  11/07/2020 - 09:47
  Dobro njihove zahteve smo saznali a koji su naši
 • Korisnik: KIKIc
  10/07/2020 - 23:38
  E NEĆETE VALA ŠIPTARI NIŠTA DOBIT , DOK JE SRCA JUNAČKOGA.
 • Korisnik: arsa
  10/07/2020 - 14:26
  Koga još iznenadjuju zahtevi šiptara.Pa od njih možete očekivati ozbiljan zahtev za pripajanje tkz nezavisnom ''Kosovu'' i gradove Niš, Prokuplje, Kuršumlija, Leskovac, Vranje.......Da li ćete opet biti iznenadjeni i uvređeni.Pa šiptari su to imaju osvajačke gene u sebi i uvek im je tuđe bilo slađe od svojeg.Došli su sa turcima kao osvajači i to će uvek biti.
 • Korisnik: sara
  10/07/2020 - 14:10
  Malo morgen će dobiti sve to!!!. Šiptari se ponašaju kao razmažena i loše vaspitana deca, ali neće uspeti da im se ostvare te želje, nikada!!!
 • Korisnik: arsa
  10/07/2020 - 13:09
  Na takve zahteve albanaca Srbija treba da ima spreman odgovor u vidu naših zahteva da mora da se poštuje Ustav priznate države Srbije članice UN, da treba da pregovaramo o statusu albanaca u okviru pokrajine Kosovo.Prosto ali treba reći.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi