PREDSEDNIK NA OTVARANJU FABRIKE U SREMSKOJ MITROVICI Vučić: Ovo su najlepše slike koje šaljemo iz naše zemlje

Saradnja sa italijanskim investitorom se nastavlja

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je novo postrojenje firme "Labor Srb" u Sremskoj Mitrovici.

- Posebno bih pohvalio saradnju Republičke Vlade sa Pokrajinskom Vladom i to je dobro. Ako radimo zajedno, možemo da dovodimo nove investitore. Rekli su mi mladi iz Sremske Mitrovice da lakše pronalaze posao, tako da najveći deo posla u Sremu smo obavili - rekao je Aleksandar Vučić i najavio da će se deonica auto-puta ka Sremskoj Mitrovici rekonstruisati do maja sledeće godine, kako bi posetioci firmama u Sremu mogli lakše da dolaze i kvalitetnijim putem.

 

Predsednik Srbije obratio se javnosti i prisutnima na otvaranju hale pri firmi Labor Srb i izrazio zahvalnost na dobroj saradnji sa italijanskim investitorima.

- Ovo je ono što smo želeli da prikažemo Srbiji! Ja znam da će ovih 80 ljudi raditi za sebe i za firmu, a neki od njih će sutra i sami otvoriti svoje biznise. Moramo u budućnosti da pokrenemo drvnu industriju, nismo ranije bili uspešni, ali moramo u budućnosti - rekao je predsednik Srbije.

Vučić na otvaranju fabrike u Sremskoj Mitrovici
Vučić na otvaranju fabrike u Sremskoj Mitrovici, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Ovo su najlepše slike koje šaljemo iz naše zemlje, koje su zaslužili svi ljudi, a pre svega oni koji će raditi ovde. U Vojvodini smo u proteklih godinu dana otvorili preko 28.000 radnih mesta i za to su najzaslužniji predsednik Srbije i njegov tim. Svima nam želim mnogo uspeha u ekonomskom razvoju - rekao je predsednik pokrajinske Vlade Igor Mirović na otvaranju nove hale Labor Srb.

- Saradnja sa kompanijom Labor Srb i Vojvodina šume traje od samog početka, danas smo stvorili uslove da uz maksimalno poštovanje budemo pozdan partner ovoj kompaniji. Oni su nas odabrali zbog kvaliteta sirovine, koja će se obrađivati u novoj hali - rekla je direktorka Vojvodina šume.

Vučić na otvaranju fabrike u Sremskoj Mitrovici
Vučić na otvaranju fabrike u Sremskoj Mitrovici, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Ovo je razmena od koje mogu da imaju korist obe zemlje. Treba da stvaramo nove mreže na svim nivoima. Zapošljavamo 33 radnika na neodređeno vreme i svi su srpske nacionalnosti, ali povećavamo taj broj na 80 radnika. Osetili smo podršku na svim nivoima vlasti Srbije i na tome smo zahvalni - rekao je direktor Labor Srb.

"Labor Srb" pripada italijanskoj korporaciji Labor – Legno S. P. A. koja je specijalizovana u proizvodnji podova od punog drveta i gotovih drvenih slojevitih podova.

Ova kompanija došla je kao investitor u našu državu 2015. godine i poslovala je na površini od 5.000 metara kvadratnih pokrivenog i 20.000 metara kvadratnih otvorenog prostora namenjenog za proizvodnju parketa, od obrade celih trupaca, preko dorezivanja i završne obrade do skladištenja.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 • Korisnik: Aleksa
  07/10/2018 - 08:55
  Nova radna mesta srecnije i zadovoljnije porodice
 • Korisnik: Janko
  07/10/2018 - 08:49
  Najlepse su slike iz Srbije kada se vidi da se investira u nove fabrike
 • Korisnik: Nikola
  07/10/2018 - 07:55
  Predsednik ulaze velike napore za bolju Srbiju, a narod mu za to pruza podrsku.
 • Korisnik: Kosta
  07/10/2018 - 07:55
  Predsednik radi samo ono što je u interesu države i njenih gradjana.
 • Korisnik: Pedja
  07/10/2018 - 07:28
  Nova radna mesta su svakako najlepse vesti
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi