"NE FARBAM KOSU DA BOLJE IZGLEDAM NA TV" Vučić odgovorio na provokacije i obećao osnivanje ministarstva za nošenje kapa

On je podsetio da je to ministarstvo postojalo i da ga je osnovao Boris Tadić, a da je Đilas osnovao dva, kako bi pokazao da je veći demokrata

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vućić na današnjoj konferenciji za štampu o vakcinama je morao da odgovara i na suluda pitanjima opozicionih medija. Komentarišući zahtev dela opozicije da se osnuje ministarstvo za izbore Vučić je rekao:

- Samo čekam da predlože da se osnuje ministarstvo za nošenje kapa - rekao je on u šali.

On je podsetio da je to ministarstvo postojalo i da ga je osnovao Boris Tadić, a da je Đilas osnovao dva, kako bi pokazao da je veći demokrata.

- Nadam se da će ostati zapamćeno koliko je vakcina nabavljeno, koliko je kilometara auto-puta urađeno, koliko je bolnica sagrađeno (od 2012. p.a) ...To su važne stvari i za Beograd i za Srbiju. A da li ću da nosim kapu, da li sam se farbao, nisam u stanju da komentarišem na ozbiljan način - rekao je predsednik Srbije.

On je rekao da neće da komentariše gluposti poput toga da li nosi kapu i da li farba kosu zbog rasvete na televiziji.

- Nemojte da lupetate, ja sam dovoljno mator i nikada se nisam farbao niti išao kod plastičnog hirurga. Nosim svoje sede bez ikakvih problema - rekao je predsednik.

BONUS VIDEO

*

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi