Aleksandar Vučić
Printscreen/Instagram/buducnosts
Aleksandar Vučić

Printscreen/Instagram/buducnosts

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Instagram/buducnosts

* Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dogovorio je u telefonskom razgovoru sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom susret u Moskvi pre kraja godine

* Vučić je Putinu čestitao rođendan

* Srpski i ruski predsednik su se dogovorili da se pre kraja godine sastanu u Moskvi i razmene stavove o najvažnijim pitanjima, a posebno o Kosovu i Metohiji

Putin je Vučiću rekao da prati to što radi i da dobro razume da se Srbija nalazi u složenoj situaciji, kao i to da je spreman da pomogne, saopštila je Pres služba predsednika Republike.

Vučić je zahvalio na pažnji koju Putin posvećuje razvoju srpsko-ruskih odnosa, zbog čega u Srbiji uživa iskreno poštovanje i veliko poverenje.

Pročitajte još:

 

On je, takođe, izrazio zahvalnost za reči podrške očuvanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije, koje mu je preneo ministar Sergej Lavrov, na nedavnom sastanku u Njujorku.

Čestitajući rođendan, Vučić je Putinu poželeo dobro zdravlje i ličnu sreću, kao i snagu da u budućnosti uspešno zastupa interese Rusije i bratskog ruskog naroda.

"Prijateljski razgovor sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Dogovorili smo susret u Moskvi pre kraja godine i čestitao sam mu 67. rođendan", napisao je Vučić i na svom instagram profilu "Budućnostsrbijeav".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

"Prijateljski razgovor sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Dogovorili smo susret u Moskvi pre kraja godine i čestitao sam mu 67. rođendan."

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Oct 7, 2019 at 2:34am PDT

Poslednji put, dvojica predsednika sastali su se početkom ove godine, u januaru, kada je Putin posetio Srbiju.

Ovo su pripadnici tajnog društva Sveti Đorđe - Gospodari Srbije iz senke!

Tajno društvo Sveti Đorđe, koje je formirao pripadnik službe državne bezbednosti Dragan Filipović, poznatiji kao major Fića, sa kolegama iz tajne službe planirao je da preuzme vlast u Srbiji Boris Tadić Zoran Đinđić Mira Marković Slobodan Milošević, Foto: ilustracija * Tajno društvo Sveti Đorđe, koje je formirao pripadnik službe državne

Bonus video

Funkcioner Saveza za Srbiju Branko Miljuš ulazi u zgradu Rektorata