Aleksandar Vučić
Tanjug/Dimitrije Goll
Aleksandar Vučić

Tanjug/Dimitrije Goll

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- To je definitivno. Imamo dobro stanje u budžetu, imaćemo i dobar rast i neće tu biti problema - rekao je Vučić u intervjuu za TV Prvu, podovom dve godine na mestu šefa države.

Aleksandar Vučić, Vladimir Putin

Alo!

 

Povećanje će, kako najavljeno, biti u septembru.

Kad je reč o otvaranju autoputa kroz Grdelicu i upozorenjima policije koja moli vozače da ne staju u tunelu da slikaju "selfi", predsednik je rekao da razume apele policije, ali se i našalio da bi možda i on stao da napravi "selfi" jer put zaista liči na neki u Švajcarskoj ili Austriji.

Aleksandar Vučić

Tanjug/Dimitrije Goll

 

Ponovio je da se očekuje da za manje od mesec dana bude otvorena deonica Obrenovac - Čačak na Koridoru 11. Nešto posle toga, krajem avgusta, trebalo bi da bude otvoren istočni krak Koridora 10, prema Bugarskoj, pa će se od Niša do Gradine putovati sve vreme autoputem, rekao je Vučić i dodao da bi Bugarska trebalo svoj deo od granice do Sofije da završi za godinu i po dana.

Konvoj, Vojska

Tanjug/Jovo Mamula

 

"To su velike stvari", konstatovao je predsednik Srbije. Vučić je dodao da za dva meseca očekuje da krene i izgradnja Moravskog koridora.

Komentari (6)

Aleksa

30.05.2019 22:03

Odgovornom politikom je napunjen budžet, pa sad ima mesta za povećanje plata.

Luka

30.05.2019 23:49

@Aleksa - Kad proda Kosovo,na jesen,a dobicemo isto sto i od Dinkica

Saradžogla

31.05.2019 06:12

@Aleksa - Aleksa,na pijaci jedan mladi luk je 10 dinara?Ono što je koštalo od 40 - 60 dinara sada je od 120 - 250 dinara! ... Aleksa,dođi da objasniš mojoj supruzi ZAŠTO JOJ JE UDELJEN OGROMAN POREZ?Eto odakle napunjen budžet!Dok jedni dobijaju stanove za to vreme znaš li u kakvim uslovima žive mašinovođe Srbije.Žena mašinovođa Ljilja Zarić ide ka penziji a stanuje kao podstanar!Aleksa,odoše preko Drine na poklon desetine miliona evra a beogradska sela nemaju kanalizaciju?

Tanja

31.05.2019 23:34

@Aleksa - Hoce li neko ovoj lazovcini narocito po pitanju povecanja plata i penzija stati na put!

Goran

30.05.2019 22:18

Kakva posvećenost i odgovornost.

Marija

31.05.2019 11:31

Prvo neka vrati ono sto mi je konfiskovao pa onda cemo videti sta ce biti istina od obecanja, Ja mu bas bas i neverujem.Ko dozivi pricace,Mozda ce se setiti i najstarje populacije, trebace mu glasovi. Ali moj vise nema.