VUČIĆ NA IVICI SUZA: Evo šta mu je rekao sin Danilo zbog čega je predsednik duboko emotivno pogođen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa tugom je govorio o svom najstarijem sinu Danilu za koga je rekao da mu je život uništen.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: TV Prva/printscreen

- To što je mom starijem sinu život uništen, to lično ne mogu da oprostim ljudima koji su to radili. Da nije počinio nijedan prekršaj, niti ijedno krivično delo - rekao je Vučić vidno uzrujan, pa potom nastavio.

- Ja ne želim da se to dogodi njihovoj deci. Ja verujem da će on imati snage da to prevaziđe, da ostane normalan i da se bori i za sebe i za svoju decu u budućnosti - rekao je on. 

- Znate kada sam prvi put čuo od njega čuo, od njega koji nosi majice "srpsko Kosovo" i slavi litije, tata ja bih da odem u inostranstvo, onda vam je sve jasno, on mrzi inostranstvo. Čak su ga i fizički pratili - kazao je Vučić veoma potresen zbog svih nedaća koje su snašle njegovo dete ni krivog ni dužnog, a koje su ga veoma duboko pogodile.

Povezane vesti

 • Korisnik: Maja
  25/01/2021 - 21:41
  Podrška porodici Vučić, jer nema ničeg strašnijeg kada znate da vam je detetu ugrožen život. Pod hitno uhapsiti ljude koji su sina predsednika pratili.!
 • Korisnik: Velja N
  25/01/2021 - 11:17
  ne brini mali
 • Korisnik: Jovan
  25/01/2021 - 08:33
  Jako je teško predsedniku Vučiću a još teže je njegovoj porodici ni on ni njegova porodica nemaju normalan život kako je postao predsednik bori se za Srbiju za nas građane a pojedinci mu tako uzvraćaju uvredama njegove familije neznam šta da kažem i kako da pomognem samo mogu da zahvalim šta je dobroga uradio za nas a policija bi trebala povede više računa da hapsi ko dira njegovu familiju i njega on je naš predsadnik najbolji do sada !
  • Makii @Jovan
   25/01/2021 - 14:49
   Nemoj se sekirati ...ima on i za svoje praunuce da zivi lepo..VOVYZ
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi