Aleksandar Vučić
TV Prva/printscreen
Aleksandar Vučić

TV Prva/printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: TV Prva/printscreen

- To što je mom starijem sinu život uništen, to lično ne mogu da oprostim ljudima koji su to radili. Da nije počinio nijedan prekršaj, niti ijedno krivično delo - rekao je Vučić vidno uzrujan, pa potom nastavio.

- Ja ne želim da se to dogodi njihovoj deci. Ja verujem da će on imati snage da to prevaziđe, da ostane normalan i da se bori i za sebe i za svoju decu u budućnosti - rekao je on. 

- Znate kada sam prvi put čuo od njega čuo, od njega koji nosi majice "srpsko Kosovo" i slavi litije, tata ja bih da odem u inostranstvo, onda vam je sve jasno, on mrzi inostranstvo. Čak su ga i fizički pratili - kazao je Vučić veoma potresen zbog svih nedaća koje su snašle njegovo dete ni krivog ni dužnog, a koje su ga veoma duboko pogodile.

Pročitajte još:

Komentari (4)

Jovan

25.01.2021 08:33

Jako je teško predsedniku Vučiću a još teže je njegovoj porodici ni on ni njegova porodica nemaju normalan život kako je postao predsednik bori se za Srbiju za nas građane a pojedinci mu tako uzvraćaju uvredama njegove familije neznam šta da kažem i kako da pomognem samo mogu da zahvalim šta je dobroga uradio za nas a policija bi trebala povede više računa da hapsi ko dira njegovu familiju i njega on je naš predsadnik najbolji do sada !

Makii

25.01.2021 14:49

@Jovan - Nemoj se sekirati ...ima on i za svoje praunuce da zivi lepo..VOVYZ

Velja N

25.01.2021 11:17

ne brini mali

Maja

25.01.2021 21:41

Podrška porodici Vučić, jer nema ničeg strašnijeg kada znate da vam je detetu ugrožen život. Pod hitno uhapsiti ljude koji su sina predsednika pratili.!