Aleksandar Vučić
printscreen
Aleksandar Vučić

printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: printscreen

Država je uspela da se obračuna sa kriminalcima koji su sejali strah u kosti građanima i pokazala da nema zaštićenih, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da se već ispituju i neki pripadnici policije i BIA koji su bili umešani u kriminal

- Nema sumnje da će odgovarati oni koji su davali podršku kriminalcima i već se radi na tome. Već su neki policajci na ispitivanju i ljudi iz BIA, istraga se vodi. Država nema straha i uradiće svoj posao - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinarke N1 kako je moguće da kriminalna grupa koja je nedavno uhapšena bude toliko jaka i da li će neko odgovarati iz državnih organa za to.

Vučić podseća da su pre 10 dana oni koji ga napadaju govorilli - "ne sme Vučić da ih dira jer su njegovi i zaštićeni pošto obavljaju poslove za vladajuću stranku".

- Kada su svi pohapšeni, onda ne znaju šta će, pa kažu da se jedna od njih nekad slikao sa mojim sinom - kazao je Vučić.

Mojih slika nemate ni oko čega, dodao je predsednik napomenuvši da kada se pojavila slika kako se jedan "kliberi kao tele na šarena vrata sa jednim kriminalcem" (Ðilas i Vlada Japanac) ti isti mediji nisu postavljali pitanja.

- Moje slike niste videli nigde, ali nisu slike te, već krivična dela koja treba da pokažu ko je pošten a ko nije. Slikao sam se ja i sa Ðilasom, pa gde će gore od toga, imam 20 ili 30 slika sa njim, ali to ne znači da sam ja lopov i da sam ukrao više od 619 miliona evra - napomenuo je Vučić.

Detaljnije pogledajte na priloženom snimku:

*

Pročitajte i:

Komentari (1)

Snežana

07.02.2021 16:49

Da ne brani možda tužioca. To bi bilo katastrofa. Pa nije ovaj narod blesav