VEST KOJA JE DIGLA NACIJU NA NOGE Vučić jutros u dnevniku rekao da će se POVUĆI! Otkrivamo sve detalje!

Predsednik je upitan o jučerašnjoj izjavi da će se skloniti pre nego što opozicija dođe u poziciju da mu se uopšte i približi.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printskrin

Skloniću se pre nego što opozicija uopšte dođe do prilike da mi se približi, rekao je jutros u dnevniku na RTS-u predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uz opasku da tako nešto "ne može da se desi ni za deset godina".

Upitan o jučerašnjoj izjavi da će se skloniti pre nego što opozicija dođe u poziciju da mu se uopšte i približi i kada će se to dogoditi, Vučić je odgovorio:

- To bi značilo da bih mogao još 10 godina da se bavim ovim poslom, jer se 10 godina ne bi približili, ali to mi ne pada mi na pamet, biće mnogo ranije - kaže.

 

To je, kaže, i juče rekao, ne da bi nekoga potcenjivao, već zato što govori o ozbiljnim rezultatima koje je Srbija postigla.

- Ali, ne možete da se odbranite od hiljada laži - primetio je on.

Na kraju, istakao je, "rezultat se meri, a rezultat je da Srbija ekonomski napreduje, nezavisna je i suverena zemlja, čuva vojnu neutralnost, čuva nacionalne interese".

 

- Srbija ide napred i bilo bi mi važno da investicioni paln uspe, da sačuvamo bar deo mladih u zemlji, da se izborimo za njih - rekao je Vučić i dodao da na njegovu sreću, ima "takve stručnjake" za političke protivnike.

Ponovio je i će sledeće godine neko drugi preuzeti SNS, jer se on neće kandidovati na skupštini stranke.

U GOSTIMA KOD PREDSEDNIKA Vučić uputio VELIKU PORUKU deci sa Kosova i Metohije, pa najavio posetu južnoj pokrajini! (VIDEO)

- Nema sumnje da će sledeće godine neko drugi preuzeti SNS. Mora čovek da zna kada je vreme da dođe do određenih promena i kada je vreme da sebe ne poistoveti sa državom - primetio je Vučić.

Na pitanje šta će to značiti za SNS, Vučić je rekao da je reč o ubedljivo najboljoj i najsnažnijijoj partiji, a da će on pomoći da stranka pobedi na parlamentarnim izborima.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Baltazar
  08/07/2019 - 12:17
  Ne znam kako cu preziveti danasnji dan.
 • Korisnik: Ana
  08/07/2019 - 11:01
  Vučić će sigurno odabrati zamenu doslednu sebi.
 • Korisnik: Mima
  08/07/2019 - 10:43
  Možda će se povući sa mesta predednika stranke, ali će uvek biti tu za njih.
 • Korisnik: Marija
  08/07/2019 - 10:33
  Predsednik je SNS uzdigao do najjace partije u Srbiji ikada!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi