Aleksandar Vučić
Printskrin
Aleksandar Vučić

Printskrin

Aleksandar Vučić, Foto: Printskrin

Skloniću se pre nego što opozicija uopšte dođe do prilike da mi se približi, rekao je jutros u dnevniku na RTS-u predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uz opasku da tako nešto "ne može da se desi ni za deset godina".

Upitan o jučerašnjoj izjavi da će se skloniti pre nego što opozicija dođe u poziciju da mu se uopšte i približi i kada će se to dogoditi, Vučić je odgovorio:

- To bi značilo da bih mogao još 10 godina da se bavim ovim poslom, jer se 10 godina ne bi približili, ali to mi ne pada mi na pamet, biće mnogo ranije - kaže.

Pročitajte još:

 

To je, kaže, i juče rekao, ne da bi nekoga potcenjivao, već zato što govori o ozbiljnim rezultatima koje je Srbija postigla.

- Ali, ne možete da se odbranite od hiljada laži - primetio je on.

Na kraju, istakao je, "rezultat se meri, a rezultat je da Srbija ekonomski napreduje, nezavisna je i suverena zemlja, čuva vojnu neutralnost, čuva nacionalne interese".

Vuk Jeremić

Tanjug/Sava Radovanović

 

- Srbija ide napred i bilo bi mi važno da investicioni paln uspe, da sačuvamo bar deo mladih u zemlji, da se izborimo za njih - rekao je Vučić i dodao da na njegovu sreću, ima "takve stručnjake" za političke protivnike.

Ponovio je i će sledeće godine neko drugi preuzeti SNS, jer se on neće kandidovati na skupštini stranke.

- Nema sumnje da će sledeće godine neko drugi preuzeti SNS. Mora čovek da zna kada je vreme da dođe do određenih promena i kada je vreme da sebe ne poistoveti sa državom - primetio je Vučić.

Na pitanje šta će to značiti za SNS, Vučić je rekao da je reč o ubedljivo najboljoj i najsnažnijijoj partiji, a da će on pomoći da stranka pobedi na parlamentarnim izborima.

Nenad Borović, isključeni član DS-a

Alo

 

Komentari (4)

Marija

08.07.2019 10:33

Predsednik je SNS uzdigao do najjace partije u Srbiji ikada!

Mima

08.07.2019 10:43

Možda će se povući sa mesta predednika stranke, ali će uvek biti tu za njih.

Ana

08.07.2019 11:01

Vučić će sigurno odabrati zamenu doslednu sebi.

Baltazar

08.07.2019 12:17

Ne znam kako cu preziveti danasnji dan.