Aleksandar Vučić
Tanjug
Aleksandar Vučić

Tanjug

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug

* Vlasnica Kanala 9 Maja Pavlović prekinula je danas štrajk glađu 

* Na ovaj korak se odlučila nakon razgovora sa predsednikom Aleksandrom Vučićem

* Vučić joj je dao garancije da će u narednih 10 dana kontaktirati sve ljude koji su nadležni za rešavanje njenog problema i da će doći do nekog rešenja

Kako je prenela novinarima, predsednik Vučić joj je dao garancije da će u narednih 10 dana kontaktirati sve ljude koji su nadležni za rešavanje njenog problema i da će doći do nekog rešenja.

Pavlović je novinarima ispred Predsedništva kazala da se juče čula i sa Veranom Matićem i da joj je on rekao da su već počeli razgovori sa organizacijom za zaštitu autorskih prava kako bi došlo do prilagođavanja ekonomskih tafira onima koji bi trebalo da ih plaćaju.

Ona je navela da je predsedniku rekla da se plaši da prekine šrtajk glađu i da ode u Novi Sad bez konkretnih rešenja.

Aleksandar Vučić i Maja Pavlović

Printskrin

Aleksandar Vučić i Maja Pavlović, Foto: Printskrin

- Dao mi je čvrste garanicije da će se to desiti u roku od 10 dana i, ako ne vidim pomaka, da dođem ovde i nastavim tamo gde smo stali - rekla je Pavlović.

Najstrašniji plan nakon bombardovanja! Amerikanci nam svima potpisali smrtnu presudu!

AUTOR: Alo.rs/ Srpski telegraf/ M. I. DATUM I VREME: 30.08.2019. 09:04 Prvi čovek srpske diplomatije kaže da je svestan činjenice da je na merama američke službe.

Upitana da li to znači da prekida štrajk glađu, ona je rekla da je sa predsednikom "na kraju popila kafu" i da štrajk glađu danas prekida, jer 10 dana nije dug period da vidi da li će problem rešiti.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom