Milorad Dodik
Tanjug/Amel Emrić
Milorad Dodik

Tanjug/Amel Emrić

Milorad Dodik, Foto: Tanjug/Amel Emrić

* Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik u intervjuu za "Alo!" poručio da rata u Republici Srpskoj neće biti

* On je dodao da "može biti podvala, imamo mi terorista u BiH koji mogu nešto da naprave, ali ovde u Srpskoj niko nikoga neće slati u rat"

* Ističe da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne dozvoljava da iko ponižava Srbiju i da je Kosovo bilo izgubljena priča dok Vučić nije postavio KiM kao najvažnije srpsko pitanje za razgovore

- U Srpskoj ne može doći do sukoba, građani treba da žive smireno, ja im garantujem da ovde nikakvih sukoba neće biti. Može biti podvala, imamo mi terorista u BiH koji mogu nešto da naprave, ali ovde u Srpskoj niko nikoga neće slati u rat, ovde neće biti rata, Republika Srpska će se braniti i odbraniti i dodatno ojačati i osamostaliti putem političkog procesa - kazao je Dodik.

Na konstataciju da Srpska sada ima i Žandarmeriju, rekao je:

- Imamo mi svašta, svašta što vi ne znate i ne trebate ni da znate - dodao je.

OSVANULA CRNA LISTA! Priština uvela novu zabranu srpskom narodu!

CRNA GORA OSTAJE BEZ DELA TERITORIJE! Pao dogovor Prištine i Podgorice! Pitanje je dana kad će se otcepiti komad crnogorske zemlje!

Dodik je u razgovoru za „Alo!“ napomenuo da od momenta kada je prvi put stao na čelo Srpske nijedan njegov dan nije prošao bez raznoraznih pritisaka koji neretko dolaze sa Zapada.

KOMPLETAN INTERVJU MOŽETE POGLEDATI NA SLEDEĆEM SNIMKU:

- I dan-danas je tako, oni nađu neke kvaziintelektualce, kvazinovinare, pijandure po Beogradu, koji pišu svašta o nama, a niko nije došao ovde da vidi kako se mi borimo, da vide grad koji smo napravili u poslednjih 20 godina, a koji izgleda kao pravi evropski grad, čist, uredan, fin, ljudi su fino obučeni, zadovoljni i, naravno, sa željom da bude bolje. Oni iz ćumeza i kafana u Beogradu pišu razne negativne tekstove, a nema šanse da se u bilo kom mediju u Sarajevu nađe Srbin da piše i podržava Republiku Srpsku, dok u Beogradu možete da nađete medije gde dođu Bošnjaci novinari koji kleveću Srpsku. Beograd pokazuje svoju veličinu u činjenici da može i to da istrpi, a mi u RS pokazujemo snagu da nam takvi napisi ne mogu ništa, pa ni da nas iznerviraju - naveo je Dodik.

UDARNA VEST IZ ČEŠKE Moramo da povučemo priznanje Kosova!

"POKAZAO SAM IM KO JE GAZDA" Haradinaj otkrio šta hoće od Srbije, pa počeo da peva hvalospeve o sebi: Uspeo sam da zaustavim razmenu!

Komentarišući opoziciju u Srbiji, rekao je da je on svedok da su imali priliku da urade nešto po pitanju Kosova, a to, navodi, nisu učinili.

Albanci spremaju opasan manevar! Došao kod Marića, pa u programu uživo saopštio sve o paklenom planu!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 01.10.2019. 18:21 Lazanski je dodao da Srbija ima podršku od strane Rusije i Kine i da politički odnosi nikada nisu bili bolji. Foto: Youtube printscreen * Budući ambasador Srbije u Ruskoj Federaciji Miroslav Lazanski gostovao je u emisiji "Dobro jutro Srbijo" * Očekujemo manevar tzv.

- Video sam da nisu imali nikakve kuraži. Kada god je trebalo neku važnu odluku tog vremena doneti, uvek su govorili „a stranci“, šta stranci? Ako je Vučić išta uradio, a jeste mnogo, učinio je to da Srbija vodi autentičnu srpsku politiku. Ambasade su nekad određivale sa kim će se Srbija sastati i da li će se sastati, ko će biti predsednik vlade i tako dalje. Sada svi govore da je Kosovo tema, Vučić je na neki način sam sebi napravio problem, on dok nije postavio Kosovo kao najvažnije srpsko pitanje za razgovore, Kosovo je bilo izgubljena priča, bilo je izgubljeno za svakog Srbina, svi su smatrali da je to gotova priča i da samo još nešto malo treba završiti oko one četiri opštine, a i za to se verovalo da će se nekom intervencijom stranaca integrisati u toku noći. Vučić je došao i rekao da niko ne može ponižavati Srbiju i nije dozvolio da na taj način Srbija izgubi sve, krenuo je u pregovore. A sada se digla ona Srbija koja je to ranije mogla lakše da reši nego Vučić, a sada ona kao brani Kosovo od Vučića, to je neverovatno - zaključio je srpski član Predsedništva BiH.

Bonus video

Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare