Aleksandar Vučić
EPA
Aleksandar Vučić

EPA

Aleksandar Vučić, Foto: EPA

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao što je i obećao, bio je danas na svom radnom mestu, iako je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja zbog čega je bio primljen na VMA.

Kako prenose naši izvori bliski šefu države, Vučić je iz predostrožnosti i po savetu lekara radio skraćeno, a morao je i da uzima terapiju koja mu je prepisana zbog problema sa srcem.

Pročitajte još:

 

Kako smo saznali, Vučiću su želje za brz oporavak uputili brojni svetski zvaničnici poput Emanuela Makrona, Angele Merkel, Redžepa Tajipa Erdogana, Matea Salvinija, Jensa Stoltenberga, Viktora Orbana, Zorana Zaeva, Edija Rame, Marijana Šareca, Boruta Pahora...

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Nov 16, 2019 at 8:04am PST

 

Život prvog čoveka Srbije je po rečima ministra zdravlja Zlatibora Lončara, bio ugrožen, a medicinski timovi "momentalno su sproveli sve neophodne mere za saniranje ozbiljnog stanja".

Savetnica za medije predsednika Republike Suzana Vasiljević ispričala je i da je Vučić za vikend praktično dva dana proveo na aparatima:

 

- On, čovek koji nikada ne priznaje bolest, toliko je bio loše u petak da je sam tražio da ga odvedu kod doktora - opisala je Vasiljevićeva.

Podsećamo da su lekari sa VMA preporučili predsedniku da u narednom periodu smanji pakleni tempo rada, kako bi se u potpunosti oporavio.

Bonus video: Alo.rs na licu mesta! Drama u naselju Braća Jerković

 

 

Komentari (1)

Slavica

18.11.2019 23:25

Zdravlje na prvom mestu, zelimo vam brz oporavak predsednice!