Aleksandar Vučić
Tanjug/Dimitrije Goll
Aleksandar Vučić

Tanjug/Dimitrije Goll

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Pročitajte još:

 

Što se tiče Orića, primetio je da oni svakako nisu "ista fela":

"Ja, za razliku od Orića nisam ubica. Nisam nikome vadio oči, nisam nikog klao i više bih voleo da mene nema, nego da moram nekoga da ubijem. Njega da ubijem, to je toliko sumanuto i bizarno da nemam komentar", rekao je Vučić novinarima u Vranju.

Naser Orić

Tanjug/Almir Ražić

Naser Orić, Foto: Tanjug/Almir Ražić

"Nisam ni znao da imamo dronove.. to tek nabavljamo i to kineske, za 32 miliona evra, ako se ne varam", dodao je ironično.

Dodao je da je makedonski premijer Zoran Zaev rekao da su se on (Vučić) i Orban sastali sa Mickovskim (Hristijanom, liderom VMRO-DPMNE) i da je sumnjivo šta su pričali.

 

Vučić je istakao da je Mickovskog sreo u Helsinkiju, na Samitu EPP i da "ni dve reči" nije sa njim progovorio, da nikakvog kontakta posle toga nije imao sa njim, kao i da nikada sa Mickoskim nije razgovarao o Nikoli Gruevskom.

"I za to vas optužuje čovek koji je dopustio dva dana pred izvršavanje kazne nekome da tajno izađe sa njegove teritorije i to u Albaniju. Koji je sa regularnim dokumentima, bez ikakve potrage i poternice ušao i izašao iz Srbije. I ja sad pitam šta je Srbija tu kriva", rekao je Vučić.

"Izgleda da ni Hodžaj, kada je govorio o nekim stvarima, nije baš napamet govorio", zaključio je Vučić.