Aleksandar Vučić
Tanjug
Aleksandar Vučić

Tanjug

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug

Na pitanje novinara o vesti da je srpsko oružje prodavano Ukrajini za rat protiv Rusije, predsednik Vučić je pokazao dokumentaciju i fotografije koje su otkrile neverovatnu istinu!

- Za ljude koji nisu čuli... danas smo optuženi iz jedne od tih kuhinja obaveštajne kanalizacije, kako su našim minama ubijani ruski vojnici. Kome je to odgovaralo da to baš danas pusti... sami zaključite - rekao je.

PROČITAJ JOŠ:

- Istina je sledeća, sad će mnogi da se iznenade kako je to izgledalo. Oni su pokazali te mine kojim su navodno ubijani ruski vojnici. Vidite ovo su mine, ovo su kutije, sve kako je taj portal iz Bugarske objavio. Ovo nije burek, ovo su mine, nije nešto što se ne razlikuje. Istražili smo svu našu trgovinu sa Ukrajinom.

- Ovde u tekstu piše da je isporučivano preko Emirata, koji su potpisali taj sporazum sa Petrom Porošenkom, što je njihovo potpuno pravo, kao i sa Ruskim federacijom. Inače predsednik Vladimir Putin je mnogo bolji prijatelj sa bin Zajedom nego sa mnom, samo da to imate u vidu.

Dragan Đilas

Alo!/Marko Metlaš

Dragan Đilas, Foto: Alo!/Marko Metlaš

- Zatim je Dragan Đilas rekao da je prodaja srpskog oružja Ukrajincima išla preko Emirata i Vučićevog velikog prijatelja šeika Muhameda...

- A vidite mi smo onda istražili svaki lot, svih mina koji je otišao. Nikada ni jedan nije otišao za Ukrajinu, ni za Emirate. A onda smo išli dalje, i ustanovili. Imali smo poslove preko dve američke kompanije, jedne polu-američke... Ali je bila i jedna čudna kompanija, jer smo mi preko tih brojeva mina ustanovili kome su prodate, i kada. Da vidite kako se sudbina poigrala kada mnogo lažete...

Moskva besna zbog špijunske afere! "Ovo je ozbiljna provokacija"

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 21.11.2019. 14:49 - 21.11.2019. 15:38 Jasna poruka iz Rusije. Vladimir Putin, Foto: EPA * Najpre se oglasio Dmitrij Peskov iz Kremlja * Potom se oglasila Marija Zaharova, portparol MSP Ruske Federacije * Moskva i Beograd nastoje da smire situaciju Portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova nazvala je navodnu obaveštajnu aferu u Srbiji "ozbiljnom provokacijom" pred važnu posetu.

- Taj lot baš ovim mina sa slike potpisan je... to je deo serije od 15.000 mina prodate Tehnoremontu vlasnika Petra Crnogorca, inače vlasnika firme CPR Impeks... to je gde radi mama od ovog Obradovića iz Valjeva, tj gde je radila do juče. Ta firma je kupila tih 15.000 mina i prodala ih kompaniji Natan iz Poljske preko Kipra. Nije dobijena podrška poljskih državnih organa kao što je obaveza, već je to dobijano od drugih kompanija zatim preko Kipra izvezeno za Poljsku. Nigde ni Ukrajina ni bilo ko nije pomenut. Srbija to ne bi dozvolila kao end user upravo zbog dobrih odnosa sa Rusijom i Ukrajinom.

Inače, imaju zajedničku firmu, što je još interesantnije, sa licem Damjanovićem, bezbednosno interesantnom osobom kao pripadnika jedne od regionalnih službi bezbednosti, a oni vam kontrolišu neki od najpoznatijih informativnih portala na teritoriji Srbije, čiji su novinari pre neki dan izrazili najveću želju za mojom što skorijom smrću. Kako vidite je svet mali i kako se svaka laž otkrije i kako ne možete da sakrijete tragove svoje prljave kampanje i mržnje protiv Republike Srbije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

slađa

21.11.2019 21:42

Proteklih semica i dana trajala je neverovatna kampanja protiv naše namenske industrije, Vojske Srbije, MUP- a, Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića. Dobro je što je sve razotkriveno. Ko je taj Damjanović i koji informativni portal je u pitanju?