Aleksandar Vučić
Tanjug/Rade Prelić
Aleksandar Vučić

Tanjug/Rade Prelić

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima kompanije "Azvirt", te je tim povodom odgovarao na pitanja novinara, između ostalog, i o njegovom zdravlju.

Vučić je rekao da je uvek pokazivao koliko mu je čista savest i koliko su besmisleni napadi koji imaju za cilj da kažu: "E ajde da te nema, samo da mi dođemo na vlast, a plan i program nije važan".

- Neka se ne raduju, pobediću ih sve zajedno, argumentima - rekao je predsednik.

Aleksandar Vučić

Tanjug/Rade Prelić

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Rade Prelić

Vučić je rekao istakao i da nikakve veze novinari nemaju sa njegovim zdravstvenim stanjem.

Pročitajte još:

 

- Ja sam hronično bolestan. Ja sam i danas pod terapijom. To su moji problemi, nisam neko ko je najboljeg zdravlja, ali dok god imam snage i energije boriću se još više i to vam garantujem. Nijednog sekunda nisam okrivio nekog drugog za moje zdravlje. To je meni priroda dala, uz prirodu moja nepažnja, uz to neuzimanje lekova za srce i hipertenziju. Nije bila laka ta noć petak na subotu, hoću da zahvalim svima koji su brinuli - rekao je on.

Vučić je naglasio i da njega brine to što su N1, a i njihov šef sve vreme lagali da je on ili neko od njegovih rekao da je mu je zdravstveno stanje povezano sa pitanjem novinara te televizije.

- Nikakve veze N1 nema sa mojom bolešću. To je moje i moje je da to nosim. Ne smeta ni kada mi neki žele pet metaka u leđa iz Lokalnog fronta. Tako se junaci obračuvanaju sa protivnicima. Ali mi smeta kada neki, koji bi trebalo da budu novinari, kažu da ne bi trebalo da se bavim ovim poslom ako ne podnosim pitanja -  rekao je.

Ušetao mu u kancelariju, Vučić se bacio na pod od sreće kad ga je ugledao! PRVA FOTOGRAFIJA NAKON IZLASKA IZ BOLNICE! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 19.11.2019. 10:23 - 19.11.2019. 10:31 Predsednika je danas na poslu sačekalo malo iznenađenje. Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je pušten sa VMA i oseća se mnogo bolje. Predsednik je juče odmah nakon bolnice otišao na posao, ali je po preporuci lekara, radio skraćeno.

Bonus video