Aleksandar Vučić u vinariji Jović
Predsedništvo/Tanjug
Aleksandar Vučić u vinariji Jović

Predsedništvo/Tanjug

Aleksandar Vučić u vinariji Jović, Foto: Predsedništvo/Tanjug

Iako je najavljeno da će se Dea Đurđević u “Novo jutro” zvanično vratiti u julu, popularnu voditeljku gledaćemo ovog jutra na malim ekranima!

Dea će ovog jutra biti gost-voditelj u “Novom jutru” – prvo će razgovarati sa svojim kolegom Predragom Sarapom, koji joj već pet meseci čuva mesto pored sebe, a potom će kao prepoznatljivi voditeljski tandem intervjuisati predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji će biti gost “Novog jutra”.

Pročitajte još:

 

Dea je uzbuđena zbog gostovanja u jutarnjem, ali i zbog prilike da zajedno sa Sarapom vodi intervju sa predsednikom države.

Vojislav Šešelj

Alo!/Vladimir Marković

 

– Sviđa mi se što ću biti gost-voditelj, biće neobično da gostujem u svom jutarnjem programu, gde će Sarapa da mi postavlja pitanja. Očekujte neke nove i ekskluzivne informacije, koje otkrivam samo u svom “Novom jutru”. Što se tiče voditeljskog dela, biće mi zadovoljstvo da se vratim posle skoro pet meseci. Očekujte dobar voditeljski tandem koji će opasnim pitanjima možda i iznenaditi predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Gledajte nas i uživajte – rekla je Dea, koja je na TV Pink juče došla kako bi se sa Sarapom pripremila za sutrašnji intervju.

Dea smatra da će ovo biti odlična prilika da se pripremi za povratak u “Novo jutro” u julu.

Sulejman Ugljanin

Tanjug/Sava Radovanović