Vojislav Šešelj
Tanjug
Vojislav Šešelj

Tanjug

Vojislav Šešelj, Foto: Tanjug

Komentarišući jučerašnje divljanje albanskih specijalaca u severnoj Mitrovici, Vojislav Šešelj, lider SRS-a, za „Alo!“ je poručio da je konačno došlo vreme da se učini nešto konkretno što bi sprečilo da se takve situacije ponavljaju.

On smatra da Vojska i policija treba da uđu u sva mesta u kojima Srbi žive na Kosovu.

Pročitajte još:

 

- Dosta je bilo terora Albanaca! Naše specijalne snage treba hitno poslati na Kosovo i one tamo treba da ostanu. Jedino na taj način sprečićemo da pripadnici ROSU upadaju na sever kako im se prohte i kada im se prohte i da plaše i hapse Srbe. Našim snagama ne bi trebalo mnogo vremena da to urade i jedino bi one bile garancija da više nikada ROSU ne kroči tamo, jer će inače stalno pronalaziti neke razloge... Naša vojska je u stanju ne samo da odmah izbije na Ibar nego da zauzme celu teritoriju KiM - poručio je Šešelj.

Dušica se na klinici "Dr Nestorov" nije probudila iz anestezije, a lekari su porodici preko telefona preneli sramno objašnjenje!

AUTOR: N.Marić DATUM I VREME: 17.10.2019. 07:21 Rutinski pregled se završio tragedijom. Naša ekipa juče je pokušala da razgovara sa nekim od lekara u klinici „Dr Nestorov", ali medicinsko osoblje nam je saopštilo da se oni neće oglašavati pre obdukcije.

Bonus video

VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

 

Komentari (2)

Krma

17.10.2019 11:40

DRUZE ŠESELJU.POLAKO SPUSTI LOPTU NA ZEMLJU.ISAMO DATE POTSETIM .U KOSOVSKO DVORISTE SE UKOPAO MALI GRAD BOMSTIL.

Ivan

17.10.2019 12:37

U pravu si Vojislave,zato sina iz kupštine pravo u uniformu i odma na granicu i to pešaka,kao najveći Srpski borci!!!!!! Ratuj ti samo niko ti ne brani!!!!