Đorđe Milićević
Alo / Nenad Vujanović
Đorđe Milićević

Alo / Nenad Vujanović

Đorđe Milićević, Foto: Alo / Nenad Vujanović

Potpredsednik Narodne Skupštine Đorđe Milićević i njegov vozač Dejan Jakovljević, koji su povređeni u saobraćajnoj nesreći, jutros oko 6 stigli su u Urgentni centar u Valjevu gde je narodni poslanik i operisan.

Obojica su van životne opasnosti. U valjevsku bolnicu je stigla i Milićevićeva supruga Vesna.

Neđo Jovanović, zamenik šefa poslaničke grupe SPS-a i član Predsedništva socijalista, je za "Alo!" kazao da je poslanik Đorđe Milićević operisan.

Pročitajte još:

- Nesreća se dogodila na deonici puta Ub - Lajkovac, Milićević je operisan pre nekih pola sata, za sada je stabilno, stanje se prati i on trenutno nije životno ugrožen, to je sve što mogu da vam kažem - rekao je Jovanović.

Škoda u kojoj je bio poslanik Đorđe Milićević

Patak.co.rs

Škoda u kojoj je bio poslanik Đorđe Milićević , Foto: Patak.co.rs

Đorđe Milićević i Dejan Jakovljević koristili su sigurnosni pojas i to im je spasilo živote. Automobil se kretao brzinom od oko 70 kilometara na sat, što je u granicama ograničenja na toj deonici puta.

Na kolovozu nema tragova kočenja, što ukazuje da je vozač zaspao ili je doživeo neki iznenadni zdravstveni problem ili neki drugi problem tokom vožnje. Milicević je imao unutrašnje krvarenje i bio je životno ugrožen kada je izvađen iz smrskanog vozila.

Podsetimo, nesreća se dogodila na putu Slovac-Ub, u selu Bajevac, kada je vozilo „škoda oktavia“, za čijim volanom je bio Dejan Jakovljević (34) iz Valjeva,sletelo sa puta i udarilo u podzid.