Milorad Miričić, Vojislav Šešelj
Alo/M.Jošida
Milorad Miričić, Vojislav Šešelj

Alo/M.Jošida

Milorad Miričić, Vojislav Šešelj, Foto: Alo/M.Jošida

Ta informacija oduševila je Vojislava Šešelja, lidera SRS-a, koji već mesec dana tvrdi da je to najbolji put do izlečenja zaraženih. On je za “Alo!” početkom februara predlagao čak da se obolelim Srbima ubrizgava krv izlečenih Kineza koja sadrži antitela.

- Davno sam ja predlagao šta da radimo, a svi lekari su tada ćutali, neki su se i smejali. Sada imamo popriličan broj naših izlečenih građana i konačno možemo početi sa ovom terapijom. Naravno, ti ljudi treba da budu dobrovoljni davaoci krvi, ne sme se nikome otimati krv. U njihovoj krvi biće antitela, koja će biti značajna za one koji su se razboleli, to će biti neki serum od krvne plazme. Vakcina će se kad se napravi koristiti za one koji se još nisu razboleli, za bolesne vakcina ne bi vredela, pogoršala bi stanje - navodi Šešelj i dodaje:

- Još jednom se pokazalo da sam ja univerzalni um koji se razume u sve nauke i sa svim naučnicima i akademicima mogu ravnopravno da pričam o bilo kojoj temi - zaključuje šef SRS-a.

- Moja je teza da onaj ko se redovno vakciniše protiv gripa postepeno stiče imunitet i protiv svih drugih virusa - navodi on.

Komentari (4)

da

07.04.2020 10:32

on to najbolje zna u hagu je imao rak i pricalo se da su ga pustili kuci da umre a on je pobedio rak tako on zna sta je najbolje za koronu

Душан

07.04.2020 16:38

Иначе, метода је примењивана од 1890 у време епидемије богиња и током Шпанске грознице !

Ivan Zgrozeni

07.04.2020 22:48

Nista novo. Cak i dok ste bolesni vase telo proizvodi antitela kojima se suprotstavlja agresoru. Antitela se nalaze u svim izlucevinama. Zato u Aziji pisju sopstvenu mokracu da bi se izlecili. U Rusiji ne primenjuju antibiotike nego se lece plazmom. Materijal uzimaju cak i od onih koji su podlegli virusu. Materijal se ocisti u centrifugama.

ana

08.04.2020 03:20

želimo mu da konačno dočeka slobodu kao i Kapetnu Draganu i svima nama