Vladimir Orlić
Tanjug/Tanja Valić
Vladimir Orlić

Tanjug/Tanja Valić

Vladimir Orlić, Foto: Tanjug/Tanja Valić

* Funckioner Srpske napredne stranke Vladimir Orlić odgovorio lideru SzS

* Orlić je ocenio da se  Ðilas brani ćutanjem u nedostatku političke hrabrosti

* Takođe funkcioner SNS upitao je dokle će Ðilas nedostatak hrabrosti kompenzovati zloupotrebom mladih ljudi

Funckioner Srpske napredne stranke Vladimir Orlić ocenio je danas da se lider Saveza za Srbiju Dragan Ðilas brani ćutanjem u nedostatku političke hrabrosti, što je i jedan od razloga zašto zloupotrebljava mlade da za "njegov potlički ćar" upadaju u institucije.

"Dragan Ðilas se brani glasnim ćutanjem jer nema političke hrabrosti. Nadamo se da će pronaći dovoljno hrabrosti i političku petlju da građanima koji su ispaštali dok je on bio na vasti, odgovori na sva logična pitanja o bogatstvu koje je stekao", rekao je Orlić ispred sedišta SzS.

Novinari postavili pitanje Đilasu o snimku koji je zapalio javnost, njegov odgovor je šokirao Srbiju! (VIDEO)

AUTOR: Alo!; DATUM I VREME: 25.09.2019. 20:33 - 25.09.2019. 22:09 Lider Saveza za Srbiju i predsednik Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas, odbio je na današnjoj konferenciji da odgovori na pitanje novinara da li je on na snimku koji je objavljen u medijima.

 

Orlić je upitao dokle će Ðilas nedostatak hrabrosti kompenzovati zloupotrebom mladih ljudi koje je terao da upadaju u RTS, predsedništvo ili Rektorat, pa da za njegov ćar tamo isporučju političke zahteve.

"To ne treba nikome, pa ni velikom lideru kakvim sebe zamišlja Ðilas Dragan", rekao je Orlić i pozvao Ðilasa da skupi hrabrosti i odgovori na sva pitanja.

Za sve to će mu, kako Orlić ocenjuje, trebati značajno više hrabrosti nego onda kada je "svoje satrape slao da na kućnom pragu maltretiraju funkcinere SNS".

PROČITAJTE JOŠ:

 

SNS, kako kaže, za razliku od Ðilasa i SzS, nikada nije pomislila da primeni fašističke metode, da se fizički ugožavaju drugi ljudi.

"Ðialsu je zato potreban bar gram političke hrabrosti, a nema ni grama političkog morala ni političkog poštenja", rekao je Orlić, koji je pojasnio da govori ispred sedišta SzS kako bi Ðilas čuo pitanja, jer se pravio da nije čuo ona postavljenja ispred Skuštine grada, u koju, iako je daleko nekoliko stotina metara, već drugi saziv ne dolazi.

Orlić je tražio od Ðilasa ponovo odgovori na pitanja - kako je njegovo bogatstvo, mereno hiljadama evra pre stupanja na političku scenu, poraslo na vrednost od nekoliko desetina miliona evra.

Funkcioner SNS je upitao Ðilasa i kako je moguće da priča da se obogatio u Češkoj, ili kako može da ne trepne kada kaže da je bio jednako bogat pre ulaska u politku i nakon što je završio uništavanje Beograda i Srbije.

"Gde je to još u svetu moguće", upitao je Orlić.

BONUS VIDEO: Ana Brnabić o upadu u Rektorat