ĐUKANOVIĆ O HAPŠENJU ROMANA LEVINA "Od ogromne je važnosti da naše službe ispitaju ulogu ovog Izraelca"

Član Glavnog odbora i narodni poslanik Srpske napredne stranke (SNS) je poručio da je očigledno da se radi o tzv.profesionalnom revolucionaru, pripadniku terorističke međunarodne organizacije ANTIFA, koja zastupa radikalno levičarske ideje pod plaštom lažne borbe protiv fašizma

Vladimir Đukanović Đuka
Vladimir Đukanović Đuka, Foto: Printscreen

Od ogromne važnosti je da naše službe do kraja ispitaju ulogu nedavno na protestu u Beogradu uhapšenog Romana Levina, izraelca rođenog u Ukrajini, inače pripadnika radikalno levičarske organizacije. Čovek je po svojim stavovima očito i izdajnik Izraela, s obzirom na njegove stavove o Palestini, ali to je manje bitno, izjavio je Vladimir Đukanović.

Član Glavnog odbora i narodni poslanik Srpske napredne stranke (SNS) je poručio da je očigledno da se radi o tzv.profesionalnom revolucionaru, pripadniku terorističke međunarodne organizacije ANTIFA, koja zastupa radikalno levičarske ideje pod plaštom lažne borbe protiv fašizma.

 -Suštinski, baš ta teroristička organizacija koristi najgore fašističke metode u svom delovanju. Elem, postavlja se pitanje šta dotični radi ovde? Veoma je važno ispitati motive njegovog dolaska, ko mu je veza u Srbiji, kod koga je boravio i posebno da li u Srbiji postoji određena organizaciona ćelija terorista iz ANTIFE. Svedoci smo šta ova zločinačka organizacija čini širom sveta, posebno u SAD. Da li je i Srbija kao zemlja sa nacionalnom vladom došla na udar ovih terorista? Posebno je bitno ispitati načine komunikacije koje su upotrebljavali ovi ljudi, s obzirom da je kod njega pronađena veoma interesantna aparatura, rekao je Đukanović i istakao da se otvara puno pitanja i zato je "zato je hapšenje ovog lica od velike dragocenosti".

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi