"Zašto, crni Zdravko?!"

U celosti prenosimo tekst Vladimira Đukanovića kojim se obratio Zdravku Krivokapiću

Zdravko Krivokapić
Zdravko Krivokapić, Foto: Printscreen/YouTube

- E, moj Zdravko! Zašto crni Zdravko? Zašto za ime Boga? Nisi ni stupio ljudski na političku scenu, a već si napravio gaf za koji niko nema opravdanja. Čoveče Božiji, svestan si da jedino Srbija je mogla da pomogne oko izbora u Crnoj Gori i da jedino ona može da u budućnosti pomogne Crnoj Gori, a posebno srpskom narodu. Bez trunke sramote, što tebi Zdravko na obraz ide, napljuvao si predsednika države od koje ćeš sutra, Bože zdravlje, tražiti da ekonomski spašava "drugo oko u glavi" u kome ćeš možda biti premijer - napisao je Vladimir Đukanović.

Poslanik Srpske napredne stranke, a inače član skupštinskog Odbora za bezbednost, poručio je Krivokapiću da je "prvo bez razloga tresnuo da mu niko nije čestitao pobedu".

- Svako ko se bavi politikom zna da se čestita samo kada se stupa na dužnost ili ako se direktno imenom i prezimenom pobedi u izbornoj trci. Zdravko, ne zna se još uvek hoćeš li biti premijer. Još nisi ni mandatar, a i kada budeš mandatar valja okupiti buduću Vladu. Iskreno ti želim sreću u tom poslu ako ga se budeš prihvatio, ali ako Srbi nemaju prava ni da privire u tu Vladu, onda se postavlja pitanje Zdravko kakav ćeš ti to premijer biti. Možeš li Zdravko bez Srba? Ne zaboravi da su to oni iznedrili i stavili na prvo mesto, pa si tako izvučen kao zec iz šešira iz anonimnosti. 

- Ipak, dobri Zdravko, daleko je gore to što si bez trunke srama otišao da daš intervju jednoj sarajevskoj televiziji, apsolutno poznatoj po netrpeljivosti svemu što je srpsko i to voditelju iz čijih očiju mržnja prema Srbima svetluca. I opet, ni po jada što si pohrlio prvo njima da daš intervju, ali što si na sramotu svoju napljuvao na takvoj televiziji predsednika Srbije. Кao da Zdravko ne znaš da nije bilo njega vi nikada ne biste pobedili u Crnoj Gori. Čemu takav gaf koji nije proistekao iz političkog neiskustva? Čudo jedno kako ti Zdravko ne smeta Dritan Abazović koji je dočekivao Tačija, niti ti smetaju ljudi iz koncerna "Vijesti" koji su sa Milom Đukanovićem bili u poslovnim varijantama, ali ti smeta Aleksandar Vučić kome si bez trunke sramote izmislio poslovanje sa Milom Đukanovićem. Zato bi bilo lepo da prvom prilikom kada pohrliš u Beograd, ako budeš premijer, doneseš i dokaze o toj "saradnji".

- Zdravko, Zdravko, upamti da bez Srba nema Vlade, a bez Srbije nema budućnosti ni Crnoj Gori. Nisam siguran da će Edi Rama ili Hoti da ti budu bliži od Srbije i Vučića. Misli o tome Zdravko.

Povezane vesti

 • Korisnik: kole
  25/09/2020 - 09:25
  DJUKA JESI VRATIO NOVAC OD PRE PAR GODINA KADA SI UPAO U LUTRIJU SRBIJE DA KRECIS.
 • Korisnik: Mik
  25/09/2020 - 06:06
  Crni Vladimire sto turas nos gde mu nije mesto,imali prozvani gos. jezik ili mu ga maca popapala, pa neka izjavi nesto u svoju odbranu i ovako je stalno na tv,kao daje vlasnik pinka.
 • Korisnik: Ivan
  24/09/2020 - 23:04
  Samo nemoj da nas ovi sadasnji koji su na vlasti brane. Zivim na KiM i mogu reci ,ako hocete da objavite, nikad gori polozaj nije jio srpskog naroda. Porucujem svima u CG, sto dalje od ovo sadasnjeg rukovodstva iz bg
 • Korisnik: No Mercy
  24/09/2020 - 21:17
  Krivokapić je persona,zato ovaj naš nije ni čestitao,znao je da će se klupko početi odmotavati.Koga god Vladimir Đukanović napadne taj je u pravu za to o čemu priča..
 • Korisnik: Sale
  24/09/2020 - 20:23
  djuka tebe ceka robija
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi