ĐILASOVAC OTKRIO PAKLENI PLAN Vidojković je odvalio takvu glupost, da bi se i Šiptari postideli zbog njegovog predloga! Hoće Ramuša za premijera!

Skandalozno

Marko Vidojković
Marko Vidojković, Foto: Youtube Printscreen

Djilas, Jeremic i Obradovic i njihov glavni govornik sa poslednjeg protesta hoce da Haradinaj bude premijer Srbije!

Pisac Marko Vidojković je, kao mogućnost kompromisa, predložio da Kosovo i Srbija naprave federaciju ili konfederaciju, i da se, na primer, Albancima obećaju premijersko mesto i određen broj ministarstava.

Izgleda da je pisac rešen da nadmaši svoje pajtose, Sergeja i Branislava Trifunovića u iznošenju ne tako genijalnih izjava. Što bi se reklo, mrtva je trka.

Izjava Marka Vidojkovića
Izjava Marka Vidojkovića, Foto: Printscreen

 

Ovo nije prvi put da se Vidojković oglašava sramnim porukama koje su uvreda za svakog Srbina. Naime, on je na Đilasovim protestima, na kojima se vešala promovišu kao jedini politički program opozicije, profesore i studente Pravnog fakulteta u Beogradu nazvao ološem, smradovima i kretenima!

- Pravni fakultet je leglo neverovatnih smradova, neverovatnog ološa, i što je paradoksalno, leglo kriminala... Beogradski Pravni fakultet ima mnogo antiheroja, kretena... i kako se ono kaže... nije bitno - rekao je Vidojković malobrojnim demonstrantima na protestu u Beogradu.

Pošto se svake subote tokom protesta na Đilasovom kamionetu održava takmičenje u vređanju, Vidojković je dao sve od sebe da zauzmeprvo mesto i kako se ono kaže bude veći Sergej od Branislava Trifunovića.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: milovan
  15/02/2019 - 17:50
  Pa zar nije u toku "javna rasprava" o Kosovu ?
 • Korisnik: Dejan
  15/02/2019 - 16:43
  ovaj nije pri zdravoj pameti.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi