"ANI SA ČETIRI PIŠTOLJA" Srpski političar raskrinkao Vesnu Pešić: U mladosti je bila poznata...

Osuda na pretnje upućene predsedniku Vučiću

Vladimir Đukanović Đuka
Vladimir Đukanović Đuka, Foto: Printscreen

Nakon pretnji putem društvene mreže Tviter, koje je javno Vesna Pešić uputila predsedniku Srbije, Aleksandru Vučić, pozvali smo Vladimira Đukanovića za komentar.

- Ubeđen sam da je Vesna Pešić pravi revolucionar! Da je spremna da u svom mladalačkom zanosu pokrene ogromnu revoluciju u našoj zemlji i sve preokrene. Nemam dilemu da barata pištoljem bolje nego Mustafa Golubić jer su je u mladosti zvali Ani sa četiri pištolja. Ona se isturila sada kao predvodnik istaknutih proletera Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i ostalih. I kako nama da bude svejedno? Tresemo se - reči su kojima je prokomentarisao za "Alo!" spornu Vesninu objavu član predsedništva SNS-a Vladimir Đukanović.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Sladjana
  18/01/2020 - 15:14
  Pa zena znanje kad je ona bila u vlasti ubijen je premijer. Ovo je potiv na ubistvo. Gde je tuzilastvo!!!
 • Korisnik: sara
  18/01/2020 - 14:56
  Šta ova baba, večiti buntovnik, još traži?!!!!. Možda, da bude opet neki ambasado,r u nekoj zemlji?!!!!. Prošlo je tvoje vreme, a i kada si bila aktuelna, ništa nisi postigla!!. Ne pripadam ni jednoj stranci, ali rezonujem zdravom logikom i tako donosim sudove!!.
 • Korisnik: srbin
  18/01/2020 - 14:14
  sta radi sudstvo i policija da je neko drugi pretio presedniku bio sankcionisan odnosno uhapsen a kad politicari prete nikom nista imali pravne drzave.
 • Korisnik: v.s
  18/01/2020 - 13:41
  Ima jedna pecina stroga u kojoj zivi baba roga...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi