Vesna Pešić
Alo!/Vladimir Marković
Vladimir Đukanović Đuka

Printscreen

Vladimir Đukanović Đuka, Foto: Printscreen

Nakon pretnji putem društvene mreže Tviter, koje je javno Vesna Pešić uputila predsedniku Srbije, Aleksandru Vučić, pozvali smo Vladimira Đukanovića za komentar.

- Ubeđen sam da je Vesna Pešić pravi revolucionar! Da je spremna da u svom mladalačkom zanosu pokrene ogromnu revoluciju u našoj zemlji i sve preokrene. Nemam dilemu da barata pištoljem bolje nego Mustafa Golubić jer su je u mladosti zvali Ani sa četiri pištolja. Ona se isturila sada kao predvodnik istaknutih proletera Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i ostalih. I kako nama da bude svejedno? Tresemo se - reči su kojima je prokomentarisao za "Alo!" spornu Vesninu objavu član predsedništva SNS-a Vladimir Đukanović.

 

Komentari (4)

v.s

18.01.2020 13:41

Ima jedna pecina stroga u kojoj zivi baba roga...

srbin

18.01.2020 14:14

sta radi sudstvo i policija da je neko drugi pretio presedniku bio sankcionisan odnosno uhapsen a kad politicari prete nikom nista imali pravne drzave.

sara

18.01.2020 14:56

Šta ova baba, večiti buntovnik, još traži?!!!!. Možda, da bude opet neki ambasado,r u nekoj zemlji?!!!!. Prošlo je tvoje vreme, a i kada si bila aktuelna, ništa nisi postigla!!. Ne pripadam ni jednoj stranci, ali rezonujem zdravom logikom i tako donosim sudove!!.

Sladjana

18.01.2020 15:14

Pa zena znanje kad je ona bila u vlasti ubijen je premijer. Ovo je potiv na ubistvo. Gde je tuzilastvo!!!