NAJVEĆI PREVARANT Vesić uhvatio Đilasa u laži, priložio je i dokaze (FOTO)

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je jutros da su sve ulice prvog prioriteta očišćene i najavio nabavku novih vozila jer je, kako je istakao, plan da se ove godine obnovi kompletna mehanizacija.

Goran Vesić
Goran Vesić, Foto: Alo!/Dragan Kujundžić

Vesić je za RTS naveo da se u "Beograd putu” radi punim intenzitetom i da je od juče ujutru na snazi četvrti stepen angažovanja, što znači da je na gradskim ulicama 145 vozila, od čega 90 velikih kamiona, koji neprekidno čiste sneg.

- Očekujemo da sneg pada sve do sutra ujutru tako da ćemo u tom stepenu ostati do tada. Na ulici je oko 270 radnika ''Beograd puta'' i oko 300 radnika preduzeća ''Gradska čistoća'' i ''Zelenilo Beograd'' koji čiste trotoare šire od pet metara - rekao je Vesić.

Vesić se potom oglasio na svom Fejsbuk profilu:

"Odavno se zna da je Dragan Đilas najveći lopov u srpskoj politici, a od večeras znamo da je najveći licemer i lažov. Tako nam se Đilas večeras obratio sa tvrdnjom da u vreme dok je on bio gradonačelnik nikada nijedna linija gradskog prevoza nije skraćena!? Veću laž nikada nisam čuo!

Đilas stvarno misli da smo zaboravili 2012., 2011. i 2009. kada je za vreme snežnih padavina bio haos u Beogradu, baš u vreme kada je ovaj lopov bio gradonačelnik. Da li je zaboravio kako se 11. decembra izvinjavao građanima zbog kolapsa u javnom prevozu.

Papir pamti Dragana Đilasa
Papir pamti Dragana Đilasa, Foto: Printscreen

Da li seća kako je pozivao građane 2012. da čiste sneg jer gradske službe to nisu bile u stanju da urade pa je bacio 11 hiljada dnevnica za ljude koji sneg nisu očistili, a polomili su skoro tri hiljade lopata. Da li se Đilas seća 2011. godine kada je zbog njegove nesposobnosti da očisti Grad policija obustavila saobraćaj na autoputu kroz Grad i preusmerila automobile na obilaznicu na kojoj je došlo do kolapsa. Za vreme vlasti tog nesposobnog lopova zatvoren je bio autoput za saobraćaj što se nije desilo nikada od kako je sagrađen. Te 2011. godine za vreme snežnih padavina tom nesposobnjakoviću se desilo da se zaledi čitav Brankov most pa je bilo više desetina udesa na 500 metara, Požeškom ulicom nije moglo da se prođe kao ni Košutnjakom, Surčin je bio odsečen od Beograda kao i naselja Padinska skela, Vrbovski, Zrenjaninski put, Jabučki rit, a bile su blokirane okretnice u Čingrijinoj, nisu radile linije javnog prevoza prema Učiteljskom naselju i Medakoviću. Da li je Đilas zaboravio kako je sa svojim bahatim saradnicima pretio načelniku Zimske službe i vozačima Beograd puta da će da ih hapsi jer nisu dovoljno spustili raonike? Te 2011. godine preko 70 linija gradskog prevoza je bilo otkazano i to je najveći kolaps javnog prevoza u Beogradu, a trole su presumeravane. Đilas stvarno misli da smo zaboravili da je dok je bio gradonačelnik ukinuo zimske i letnje gume u GSP i naterao gradskog prevoznika da kupi MS, univerzalne gume.

Papir pamti Dragana Đilasa
Papir pamti Dragana Đilasa, Foto: Printscreen

Sve to Đilas zna, ali misli da smo zaboravili. Mi nismo. Ali kakav bednik mora da bude čovek koji se raduje snegu i tome da je neka trolejbuska linija morala da bude skraćena zbog nevremena. Ove laži koje je Đilas večeras izgovorio najbolje govore kako on vidi politiku i svoju bolesnu želju da se vrati na vlast. Lažima i prozivanjem nesreće.

Papir pamti Dragana Đilasa
Papir pamti Dragana Đilasa, Foto: Printscreen

Kako naš narod kaže ako laže koza, ne laže rog pa sam pronašao neke novinske tekstove iz vremena kada su bile velike snežne padavine, a Đilas je bio na vlasti u Beogradu, iz kojih se vidi kako su skraćivane linije javnog prevoza i kakav je kolaps bio u gradu."

Papir pamti Dragana Đilasa
Papir pamti Dragana Đilasa, Foto: Printscreen

 

 

 • Korisnik: Lax
  11/01/2019 - 10:31
  Vesic, postenjacina!
 • Korisnik: gile
  11/01/2019 - 09:31
  Tako treba sa njim a ne dopustiti mu da radi sta pozeli.
 • Korisnik: gile
  11/01/2019 - 09:31
  Tako treba sa njim a ne dopustiti mu da radi sta pozeli.
 • Korisnik: Kosta
  11/01/2019 - 09:30
  U laži su kratke noge
 • Korisnik: Miki
  11/01/2019 - 09:24
  Neka je demantovao tog lažljivca, dosadio je!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi