Goran Vesić
Printscreen/Facebook
Goran Vesić

Printscreen/Facebook

Goran Vesić, Foto: Printscreen/Facebook

Pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu juče je održano pripremno ročište u sudskom postupku po tužbi lidera pokreta Dveri Boška Obradovića, koji se, mada je tužio zamenika gradonačelnika Gorana Vesića za povredu časti i ugleda, nije pojavio u sudu.

Na sve to, Obradović se danas bez pardona oglasio na Tviteru sa novim uvredama upućenim zameniku gradonačelnika, na šta je Vesić konstatovao da je Obradović sledbenik srpskog fašiste Dimitrija Ljotića i Đilasov plaćenik, kao i da se setio posle 24 sata da je pobegao sa suđenja za koje je uredno dobio poziv.

Pročitajte još:

 

- Hajde da ovom dripcu dam jednu pravničku pouku. Sve što treba da uradiš sledeći put je da se pojaviš na suđenju i da ponovo ne pobegneš, da dođeš sam jer ti si kukavica jaka samo u rulji i pred kamerama, da uzmeš lekove za smirenje pre suđenja jer tamo nikakve predstave sa vikanjem ne prolaze i da spremiš odbranu jer treba da objasniš kako si to sledbenik Dimitrija Ljotića čiji su oficiri skupljali đake u Kragujevcu 1941. i vodili ih nacistima na streljanje - napisao je Vesić na Fejsbuku.

On je poručio Obradoviću i da ima 104 dana da se dobro spremi.

- Za čoveka tvoje inteligencije to je malo vremena, ali pokušaj. Na suđenje možeš iz Čačka slobodno da kreneš dva sata ranije jer je sada predsednik Vučić napravio autoput Miloš Veliki. Dakle, samo mirno i bez histerije. Znam da ti neće biti lako, ali možeš ti to. Probaj.

Bonus video

 

Komentari (1)

Goran

09.11.2019 13:57

Dobro je rekao Jovo Bakić Obradović pokazuje frustraciju.