Vladimir Đukanović
Printscreen/Youtube
Vladimir Đukanović

Printscreen/Youtube

Vladimir Đukanović, Foto: Printscreen/Youtube

 

- Na moje zaprepašćenje danas, čitao sam kolumnu Veselina Simonovića kolege kolumniste u Blicu. Namerno ga tako zovem zato što on piše kolumnu, odavno, više nije novinar koliko god da se deklariše tako. Doduše, pitanje je da li je ikada bio, jer ne pamtim da je nešto značajnije u novinarstvu napravio, osim što kao i svi ti petooktobarci, najveći orden mu je što je bio protiv Miloševića, ali to nije odlika vrhunskog novinara - započeo je Đukanović svoje sedmominutno izlaganje i odgovaranje na kolumnu Simonovića.

Pročitajte još:

- No kako god, neću mu pominjati nadimak, s obzirom na njegove sklonosti, ali gospodin Simonović je posvetio čitavu kolumnu meni žaleći se zašto vladajuća stranka mene šalje da idem na pregovore sa opozicijom, čak je savetovao Zorana Živkovića da sa mnom ne bi trebalo ni da se sedne niti razgovara, ko sam uopšte ja - kaže Đukanović, a onda dodaje:

- Veselin Simonović inače smatra da je on simbol neke pristojne Srbije, a mi smo nepristojni. To je inače ponašanje tih Drugosrbijanaca o čemu ja stalno govorim i da su samo oni dabome ti koji imaju pravo na mišljenje, samo su oni ti koji su bogom dani i rođeni da nam kažu ko je novinar, ko nije, ko uopšte sme da se bavi nečim a ko ne sme - ističe Đukanović.

- Tako je gospodin Simonović sebi dao za pravo da govori kako on sa mnom ne bi ni kafu popio, verujte mi uzajamna su nam osećanja. Doduše ja znam da on ne pije kafu, pije rakiju - rekao je Đukanović.

Postavio bilborde po Dorćolu pa poručio: Znamo da vas boli! (FOTO)

AUTOR: alo.rs DATUM I VREME: 11.10.2019. 16:31 Kako se u Srbiji bliže parlamentarni izbori, tako Srpska Desnica i njen lider Miša Vacić intenzivno rade na promociji svog političkog programa...

- Na stid i sramotu nekadašnjem uredniku Blica koji za sebe uobraženo smatra da je novinarska veličina. Posvetio je kompletnu kolumni meni misleći da će me tako osramotiti, a suštinski je osramotio sebe, a meni podigao cenu. Veselin Simonović kao simbol autošovinističke drugosrbijanske elite dao mi je na važnosti. Znači da dobro radim i da moja borba ima efekta. Puno mu hvala na tome. U skladu sa njegovim nadimkom samo ću mu reći - Veso, živeli! - zaključio je Đukanović.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!