Velja Ilić
Z. Ilić
Velja Ilić

Z. Ilić

Velja Ilić, Foto: Z. Ilić

"Veštačenjem je utvrđeno da je tom prilikom došlo do nastanka inicijalnog oštećenja, koje se tokom perioda eksploatacije vozila, a usled naprezanja tog dela, proširilo na sadašnje stanje", navodi se u izveštaju MUP-a i dodaje da je veštačenje Ilićeve Škode superb obavljena u ovlašćenom servisu u Čačku.

Lider NS Velimir Ilić naveo je da mu je neko sabotirao automobil, odnosno da mu je presečena viljuška na prednjem točku, nakon što je najavio da će u javnost izneti podatke o navodnoj povezanosti ministra zdravlja Zlatibora Lončara sa kriminalnim zemunskim klanom.

On je rekao da mu je na semaforu otpao točak i da je u razgovoru sa majstorom zaključio da se to desilo jer je neko brusilicom isekao viljušku i dodao da je to jedino moglo da se dogodi kada mu je parking servis u Novom Sadu odneo automobil.

MUP je dodao da je u više navrata pokušao da kontaktira Ilića, i direktno i preko advokata, kako bi ga obavestilo da može da preuzme svoje vozilo, ali da se on nije odazvao na te pozive.

"Zarad istinitog informisanja javnosti i odbacivanja netačnih tvrdnji Velimira Ilića da postoje svedoci koji kažu da njegov auto nije bio parkiran na mestu predviđenom za invalide, Ministarstvo unutrašnjih poslova objavljuje i fotografiju vozila pre nego što je uklonjeno zbog nepropisnog parkiranja", navodi se u saopštenju.

 

Komentari (3)

kursula

27.01.2017 12:09

I šta cemo sad? Ko laze? Pa ne treba ekspert da bi razlikovao rez brusilice ili obican lom materijala.Vazno je da se dize galama.Trajace ovo dok se ne izmisli novi trac.

Paja

27.01.2017 13:48

Verovatno je i ovo utvrdila i napisala Biljana Ivkovic, smeo bih da se opkladim. I mi sad treba da im verujemo u saopstenje? Zasto bi?

milisav

28.01.2017 17:06

Pa toliko ima tih slučajeva "inicijalnog dejstva mehaničke sile na viljušku prilikom kretanja vozila,najverovatnije usled naleganja na švrstu podlogu"nakon koje dolazi do loma iste da to nije normalno,svaki drugi auto...Bla,bla,bla...