Zorana Mihajlović
Alo/Marko Metlaš
Zorana Mihajlović

Alo/Marko Metlaš

Zorana Mihajlović, Foto: Alo/Marko Metlaš

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije, poručila je bivšim ministrima Velimiru Iliću i njegovom, kako je rekla, drugu Milutinu Mrkonjiću da bi za njih dvojicu, kao „ekipu crvenih noseva“, bilo najbolje da zajedno otvore neku kafanu i udalje se od politike i građevine!

Ta njena oštra reakcija usledila je nakon što joj je Ilić poručio da je nabolje da otvori frizerski salon, „a ne da svojim neznanjem i nestručnošću upropaštava državne resurse“.

- Smatram da neko ko je direktno odgovoran za uništavanje domaćeg građevinarstva, ko je uništavao domaće putarske firme nepovoljnim ugovorima, neko koga su podržavali kriminalci, ko je naklonost kupovao državnim resursima i umetničkim delima i ko je spreman da u svoje laži upliće i najuglednije ljude ove zemlje ne bi trebalo da zagađuje Srbiju novim lažima - rekla je Mihajlovićeva.

Ona je dodala da iza njenog rada u prethodne četiri godine stoje vidljivi i i te kako merljivi rezultati, dok će neki u istražnim postupcima morati da objasne šta su radili dok su bili ministri.

Velimir Velja Ilić

Alo!/Marko Metlaš

Velimir Velja Ilić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

 - Mogla bih i ja da poručim, Velimir Iliću i Milutinu Mrkonjiću, toj „ekipi crvenih noseva“, da zajedno otvore kafanu i konačno rade ono što najbolje znaju. Mogla bih danima da ih podsećam na sva ona kraduckanja, raspale autoputeve, silne malverzacije i šta su sve radili. Ali stvarno ne želim to da radim. Niti želim, niti hoću i ne mogu da se spuštam na njihov nekulturni, prostački nivo - istakla je Mihajlovićeva.

Milutin Mrkonjić

Alo!/Masanori Jošida

Milutin Mrkonjić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 Ona je na kraju navela da je Srbija konačno srećna što, zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić, takvi ljudi kao Ilić i Mrkonjić više nikad neće imati priliku da odlučuju o bilo čemu u našoj zemlji.

Velja: Zorana, izađi nam na crtu

Velja Ilić je juče pozvao ministarku na TV duel sa njim i počasnim predsednikom SPS-a Milutinom Mrkonjićem.

- Pozivam Zoranu Mihajlović da sa Mrkonjićem i sa mnom izađe na TV duel, pa da suočimo znanje i neznanje. A ja obećavam da ću Mrku ubediti samo ako Zorana sme, a mi ćemo poneti i sve papire koje imamo, pa da ministarka objasni javno šta i kako radi - rekao je Ilić.

 

Pročitajte još:

Komentari (6)

jaki

26.08.2018 09:44

vidim da joj sve curi niz nogu koliko se potresla...ma nejebe ona zivu silu...radi sta hoce

slađa

26.08.2018 10:13

Pustite vi te šarade sa tv duelima. Srbija će biti srećna kada istražni organi u ovoj zemlji konačno budu otkočeni i počnu da rade svoj posao nesmetano. U kakvom rasulu je ostavljena građevinska industrija, javna preduzeća, može se reći da je uz pomoć štapa i kanapa proizvedeno više rezultata i sklopljeno više vrednih sporazuma, naročito sa Narodnom Republikom Kinom, nego za čitav radni vek dvojice bivših ministara. Ali to ne znači da je bilo ko u ovoj zemlji nepogrešiv. Važno je raditi

pera rogonja

26.08.2018 10:33

Najolje je da otvore frizerski salon i kafanu da vide kako se tesko zaradjuje dinar.Kralo se za vreme svih ministara,pocev od nafte,ulja,cementa,novca itd.Kada nisi nsvaki dan na terenu kaduckaju svi.

Novopazarac

26.08.2018 12:16

Zorana Mihajilovic najbolja ministarka u Srbiji koja je uradila vise nego pola Vlade. Svaka cast i bujrum u Novi Pazar.

ARS

26.08.2018 20:24

Nebih o strucnosti nikog od njih. Ali Mihajlovicka je toliko nekulturna, lajava i iskompleksirana da sam od picetka siguran da joj nije mesto u Vladi

Сараџогла

27.08.2018 08:33

Ожењен а живи са другом женом!Обожава човека који је својом политиком ојадио народ Србије! А под њеном командом железница је растурена на више независних фирми а главна београдска железничка станица постаје коцкарница?За то време народ иде у рупетину ПРОКОПА ако нађе где да уђе?Економиста уместо машинског инжињера води саобраћај?Да ли јој је Србија у Срцу?Како,бре,да јој буде када јој није ни у крштеници!