Aleksandar Vučić
Printscreen
Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Na samom početku razgovora predsednik je najavio da u četvrtak pokreće kampanju "Budućnost Srbije".

- Krećemo u četvrtak po Srbiji da podnesemo narodu izveštaj šta smo to uradili od 2012. godine. Razgovarao sam o tome i sa Anom Brnabić. Moja želja je da obiđem Trgovište, Bujanovac, Preševo. Ne mogu da kažem da ću svako mesto da obiđem, ali većinu hoću - rekao je predsednik koji se ubzo osvrnuo i na temu emisije koju ste svi tražili: "Spremaju mu vešala na Terazijama".

Pročitajte još:

 

Vučić kaže da su vešala na protestima "1 od 5 miliona" namenjena, pre svega, njemu.

- Oni žele da politika postane vešanja, jer to sprečava budućnost Srbije. Simbol njihove politike su fukse, kurve i vešala, a simbol naše politike su budućnost Srbije, bolnice i škole - rekao je on i istakao da pristojna Srbija neće dozvoliti ovakav vid ponašanja.

- Ljude u Srbiji ne možete prevariti. Nagledali su se svega. Oni se dobro sećaju 2008. godine kada je takozvano Kosovo proglasilo nezavisnost. Dobro se zna ko je palio ambasadu i ja ne mogu da upirem prstom - istakao je predsednik.

Pročitajte i ovo:

Ipak, kao što se dalo primetiti, razgovor je tekao u krajnje opuštenom tonu jer Vučića, kako sam ističe, ovakvi potezi opozicije niti iznenađuju niti mogu da zaplaše.

Takođe, nismo mogli ni da ne primetimo lepu brinetu koja je sedela u publici iza predsednika Aleksandra Vučića sa njegove desne strane.

Gledaoci su gotovo sigurno bili očarani njenom lepotom, koja je doprinela da atmosfera u studiju bude još prijatnija uprkos izgredničkom ponašanju od stane opozicionih lidera koje je tema ove emisije.

Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen