Vojislav Šešelj
Printskrin
Vojislav Šešelj

Printskrin

Vojislav Šešelj, Foto: Printskrin

Šešelj je gostujući danas u Jutarnjem programu na televiziji Pink otkrio prljav plan albanskih kandidata za premijera tzv. Kosova na predstojećim izborima. 

Lider radikala tvrdi da su albanski kandidati sa Aljbinom Kurtijem na čelu spremni na sve, pa čak i da plaćaju Srbima izdajnicima da glasaju za njih. Oni će biti spremni da idu od vrata do vrata noću sa kovertama u rukama vrbujući siromašne Srbe u zamenu za glasove...

Predsedniku Srbije prekipelo, pred svima glasno rekao: Recite nam ljudi više da znamo!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 03.10.2019. 14:30 - 03.10.2019. 14:44 Predsednik Aleksandar Vučić danas boravi u Češkoj na lični poziv predsednika te zemlje Miloša Zemana. Vučić je učestvovao na samitu Višegradske grupe, koja okuplja Češku, Slovačku, Mađarsku i Poljsku.

OEBS će biti samo neki spoljni posmatrač, kontrolisaće ima li tuča, ali neće se baviti neregularnostima na izborima - dodao je Šešelj.

Pročitajte još:

Što se tiče pregovaračkog procesa on bi trebalo da se pretvori u pregovore između Srbije i Albanije:

- Mi njima da ustupimo jednu teritoriju Kosova gde su u većini Albanci, a da oni nama daju sever Albanije, do reke Drim, uključujući Skadar i luku Sveti Jovan od Medove - rekao je Šešelj i dodao da Kosovo ne priznaje kao državu i da bi jedino pregovarao sa Albanijom. Šešelj je zaključio kako je neophodno da se Rusija i Kina obavezno uključe u pregovarački proces.

Bonus video: Funkcioner Saveza za Srbiju Branko Miljuš ulazi u zgradu Rektorata