PREDSEDNIK ISPRED PALATE SRBIJA! Znamo da je ROSU u pripravnosti i da spremaju hapšenja Srba! Odlučio sam - NEMA PREGOVORA!

Sastanku u Palati Srbija prisustvovalo je oko 140 predstavnika Srba, kao i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić i generalni sekretar predsednika Nikola Selaković.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Palati Srbija sa političkim predstavnicima Srba i najznačajnijih institucija Republike Srbije na Kosovu i Metohiji o koracima koji će biti preduzeti u dogovoru izabranih predstavnika srpskog naroda i predstavnika institucija Srbije.

DAČIĆ NA JAVNOM SERVISU NAKON PREŽIVLJENOG NAPADA! Udario po Albancima čim se vratio! Neće im biti dobro kada čuju njegove reči!

Predsednik je razgovarao sa Srbima nakon što su kandidati Srpske liste ubedljivo pobedili na izborima za gradonačelnike četiri srpske opštine na KiM, a pre sednice Skupštine Srbije o Kosmetu.

 

Sastanku u Palati Srbija prisustvovalo je oko 140 predstavnika Srba, kao i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić i generalni sekretar predsednika Nikola Selaković.

Nakon sastanka, predsednik Srbije se obratio javnosti.

FRANSUZI RASKRINKALI NATO Nemci i Bugari su Srbiji podmetnuli nogu, a onda je počelo bombardovanje '99!

Vučić je kazao da su upoznati da su specijalne jedinici iz Prištine ROSU i FIT u pripavnosti, odnosno da su spremni da uhapse Srbe na severu Kosova.

Vučić je na početku istakao da izražava zabrinutost zbog potencijalne akcije ROSU i upozorio međunarodnu zajednicu.

- Izražavamo zabrinutost zbog akcije koju ROSU planira, mi molimo, upozoravamo, međunarodne zajednice da to spreči, jer u ludilu borbe za rejting partija na KiM uvek stradaju Srbi. Molimo predstavnike Kvinte da pokušaju da spreče nove provokacije i nove akcije Albanaca ne samo što se tiče hapšenje, već iseljavanje Srba sa severa KiM.

RATOVALI SMO PROTIV DROGIRANIH ČETNIKA U PANCIRIMA! Bosanski glumac gostovao na N1, u trenutku povisio ton i ispljuvao Srbiju! Pa, dokle ćete više dolaziti ovde, da nas vređate?!

- Razgovarali smo o našem postupanju i upoznali smo delimično naše ljude sa merama koje spremamo. Gledaćemo da te mere ne pogode Srbe sa Kosova, ali neke od mera koje smo spremili su mnogo oštre, nećemo sa njima ići do završetka sastanka u Parizu, a mi ćemo upozoriti predsednika Francuske Makrona o njima.

SRPSKI ISTORIČAR ŽESTOKO ODBRUSIO AMERIČKOM PROFESORU Srbija je do sada od vas dobijala štapove, hajde da vidimo kakvu vi šargarep nudite, mi se za šaku dolara ne odričemo teritorije

 - Ukinite takse, razgovaraćemo o čemu hoćete, ako ih ne ukinete, pričaćemo o lepom i ružnom vremenu. O dijalogu nema razgovora dok ne počnete da poštujete norme međunarodnog prava, i to će biti moja poruka nemačkoj kancelarki i francuskom predsedniku - istakao je Vučić nakon sastanka sa političkim predstavnicima Srba.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ana
  24/05/2019 - 13:26
  Ponasanje Pristine je uzasno
 • Korisnik: Ivan
  24/05/2019 - 13:18
  Uvek smo za mir i razgovor. Ali je osnovni uslov ukidanje sumanutih taksi.
 • Korisnik: Fodor
  24/05/2019 - 13:15
  Samo probajte i sledi adekvatan odgovor.
 • Korisnik: Goran
  24/05/2019 - 13:14
  Tako treba da osete čvrstinu ove države. Izvolite za posledice ne odgovaramo.
 • Korisnik: nina
  24/05/2019 - 13:11
  i Srbija moze udariti kontru
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi