PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO Uskoro će se dogoditi nešto veliko

On je to rekao prilikom obilaska radova na Savskom trgu u Beogradu

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: alo.rs

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas mogućnost velike investicije u Vojvodini.

- Verujem da ću moći da vas obavestim uskoro o fantastičnoj investiciji u Vojvodini - poručio je Vučić, ne precizirajući o kojoj investiciji je reč.

Predsednik je to rekao prilikom obilaska radova na Savskom trgu u Beogradu.

- Ovo će biti najveći Trg u Srbiji. Imaćemo 300 stabala, gledaćemo da ozelenimo što više Beograd. Verujem da će to biti obaveza i za sva buduća gradilišta, da uvek razmišljaju o tome koliko prostora može da se ozeleni - rekao je Vučić.

PREOGOVORI O VLADI

Vučić je rekao da još vodi razgovore o formiranju nove Vlade i podeli resora.

- Sledeće nedelje očekujem sednicu predsedništva stranke, pa polako. Posle toga ćemo doneti odluku. Ono što je meni važno je da ta vlada vodi borbu, da bude odgovorna, i da razume naš put, strateški cilj ulaska u EU, ali i saradnja sa svima ostalima.

OPOZICIJA

Vučić je na pitanje novinara rekao da nema ništa protiv ko se sa kim udružuje i ujedinjuje.

- Sloboda protesta je sveta u Srbiji, za razliku od ranije kada su ubili Ranka Panića. Svako ima pravo da se udružuje s kim hoće, radujem se zbog toga. Jedino što sam pročitao izjavu da treba da "smene autoritativni režim u Srbiji". Pa se pitam jel će to oni koji ne mogu ni sednicu glavnog odbora da održe da se ne potuku tri puta. Svi njihovi planovi su "Vučiću, najgori si na svetu". Da vas podsetim kako je izgledao ovaj Trg u njihovo vreme? Sve ovo iza nas - rekao je Vučić.

KUPOVINA ORUŽJA

- Kad god se odlučimo nešto da kupimo uvek neko ima nešto protiv. i smo razmišljali o FK-3, videćemo, nismo još odluili. FK-3 inače nije na spisku SAD zabranjenog oružja. Što se tiče naše odbrambene industrije... ona živi 40-50 godina na tome što nešto proizvedu pa prodaju. Ja vas pitam u čemu je igra da jedan deo tajkunskim medija svakog dana mora da vodi kampanju protiv naše industrije? Da nam Bugari uzmu poslove? Pa da kukaju što nam Bugari uzimaju posao. Onda ćemo da imamo one koji će da ruše izvoz u svaku zemlju, čak i one za koje su sami potpisali. Ja to ne mogu da radim, jer moramo da brinemo o industirji, ali i o prijateljima, i da vodimo računa kako ćemo da se odnosimo prema njima - rekao je Vučić.

Povezane vesti

 • Korisnik: zika
  12/08/2020 - 11:23
  Nemoj slucajno da se nesto desi na istoku, jugu! Bosna moze, nema problema, pa to je tatin zavicaj!!!???
 • Korisnik: Ana
  11/08/2020 - 17:00
  Stalno nas plase. Pocinjem da se plasim i dobrih i losih vesti. Zasto se neko ili neki trude da pogaze sto se gaziti ne sme.
  • Zo @Ana
   11/08/2020 - 23:50
   Dogodine se nesto veliko. Da nece da da ostavku.
  • Gradimir @Ana
   12/08/2020 - 06:46
   Nema vise razloga da se komentarise.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi