Aleksandar Vučić
Printscreen
Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

* Vučić osudio one koje su palili knjige Gorana Vesića

* Tri lica uhapšena, za jednim se još traga

* Predsednik nema problem sa bojkotom izbora od strane opozocije

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić rekao je danas da je policija pronašla trojicu osumnjičenih za paljenje knjige zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, dok se za četvrtim traga.

- Ja nemam ništa protiv toga što opozicija neće da izađe na izbore. Neće da javno dožive neuspeh jer, neće Srbija ljude koji pale knjige, kao što oni to rade. Troje lica koji su palili knjige Gorana Vesića su pronađeni, a za četvrtim se još traga - rekao je Vučić.

Pročitajte još: 

Komenatarišući trenutna dešavanja u političkom životu Srbije, Vučić je govorio i o navodima predsednika Pokreta Slobodnih građana (PSG), Sergeja Trifunovića da mu je nuđen mito do 500 hiljada evra.

Vučić tražio od voditeljke da kaže istinu - Đubre izdajničko, slobodno recite!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u Jutarnjem programu Prve televizije gde će odgovarati na pitanja u vezi sa aktuelnim temama. 11.10 Predsednik je dodao da će uskoro biti iznet nacionalni investicioni plan od 10 milijardi evra. - Kada uložite ogroman trud i rad i još ne smete da pričate o tome, ljudi to vide - istakao je predsednik Srbije.

- Čujem da je pričao da sam hteo da mu dam 500 hiljada nečega. Ma da, jesi li ti lud? Cela Srbija bi se smejala tome - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO: Govor predsednika Vučića na vojnom aerodromu