SPASI SVOJ NAROD... Uhapšen policajac koji je objavio najmorbidniju fotografiju predsednika Vučića koju je Srbija ikad videla (FOTO)

Ponašanje sledbenika opozicije se otrglo kontroli.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Politika mržnje prema aktuelnom režimu u Srbiji, a posebno prema njenom predsedniku Aleksandru Vučiću – daje rezultate.

Kako "Alo!" saznaje Zoran Nikolić koji je na svoj Fejsbuk profil okačio morbidnu fotografiju predsednika Srbije, uhapšen je!

Takozvana opozicija da čelu sa Draganom Đilasom i Vukom Jeremićem, nije uspela da okupi narod oko sebe i za svoje bezidejnosti prožete samo ličnom pohlepom, ali je uspela da aktivira sve ono najmonstruoznije u pojedincima kojima su društvene mreže postale poligon za najstrašnija iživljavanja.

 

Zoran Nikolić ne(čovek) po zanimanju policajac na radu u Beogradu, dok mu je supruga zaposlena u gradskoj Upravi kod Zelenovića u Šapcu – dokaz je više da se nešto mora pod hitno preduzeti…

Ova fotografija objavljena je pre skoro 10 dana i neshvatljivo je, da Fejsbuk nije reagovao i skinuo ovakvu vrstu poruke, što inače redovno čini.

Objava
Objava , Foto: Printscreen

Srećom, MUP Srbije je svoj posao obavio velikom brzinom i identifikovao dvojicu mladića koji su nosili ista ovakva improvizovana vešala na protestu u subotu u Beogradu.

 

Radi se o pristalicama pokreta Dveri i Saveza za Srbiju, a uhapšena je i osoba naoružana automatskim oružjem koja je pretila vešanjem sinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: vlajko
  04/02/2019 - 14:00
  Podrška za Srbiju, podrška za predsednika, ponavljam, radnik sam nisam bot, ali definitivno mislim da je Srbija napredovala na čelu sa aktuelnom vlasti, nazadovala nije, sigurno, ŽIVELA SRBIJA.
 • Korisnik: Ivana
  04/02/2019 - 13:31
  Krajnje je vreme da se oni koji stavljaju ovako morbidne objave, poruke, tekstovi i slike najstrože kažnjavaju
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi