Aleksandar Vučić
Tanjug/Zoran Žestić
Aleksandar Vučić

Tanjug/Zoran Žestić

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Politika mržnje prema aktuelnom režimu u Srbiji, a posebno prema njenom predsedniku Aleksandru Vučiću – daje rezultate.

Kako "Alo!" saznaje Zoran Nikolić koji je na svoj Fejsbuk profil okačio morbidnu fotografiju predsednika Srbije, uhapšen je!

Takozvana opozicija da čelu sa Draganom Đilasom i Vukom Jeremićem, nije uspela da okupi narod oko sebe i za svoje bezidejnosti prožete samo ličnom pohlepom, ali je uspela da aktivira sve ono najmonstruoznije u pojedincima kojima su društvene mreže postale poligon za najstrašnija iživljavanja.

Pročitajte još:

 

Zoran Nikolić ne(čovek) po zanimanju policajac na radu u Beogradu, dok mu je supruga zaposlena u gradskoj Upravi kod Zelenovića u Šapcu – dokaz je više da se nešto mora pod hitno preduzeti…

Ova fotografija objavljena je pre skoro 10 dana i neshvatljivo je, da Fejsbuk nije reagovao i skinuo ovakvu vrstu poruke, što inače redovno čini.

Objava

Printscreen

Objava , Foto: Printscreen

Pročitajte i ovo:

 

Radi se o pristalicama pokreta Dveri i Saveza za Srbiju, a uhapšena je i osoba naoružana automatskim oružjem koja je pretila vešanjem sinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

Komentari (2)

Ivana

04.02.2019 13:31

Krajnje je vreme da se oni koji stavljaju ovako morbidne objave, poruke, tekstovi i slike najstrože kažnjavaju

vlajko

04.02.2019 14:00

Podrška za Srbiju, podrška za predsednika, ponavljam, radnik sam nisam bot, ali definitivno mislim da je Srbija napredovala na čelu sa aktuelnom vlasti, nazadovala nije, sigurno, ŽIVELA SRBIJA.