Aleksandar Vučić
Tanjug, Filip Krainčević
Aleksandar Vučić

Tanjug, Filip Krainčević

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug, Filip Krainčević

Sastanku koji je protekao u konstruktivnomduhu, u skladu sa aktuelnom situacijom su prisustvovali predstavnici više politčkih stranaka, ali je na žalost ovaj skup poslužio predstavnicima SDA Sandžaka Sulejmana Ugljanina da ponovo provociraju državne organe i vređaju državu čiji su građani.

Kako zanaje Kurir, generalni sekretar Ugljaninove partije Ahmedin Škrijelj je predsedniku Vučići rekao da "ne sme da šalje vojsku i policiju u Sandžak jer ih tamo narod neće i da ne sme da uvodi tamo policijski čas".

Predsednik Srbije mu je na ove skandalozne zahteve odgovorio da Vojska Srbije služi za čuvanje objekata i da je svuda na teritoriji Srbije sa zadatkom da pomogne svim građanima, i Bošnjacima jednako koliko i Srbima.

Vanredno stanje

Alo / Masanori Jošida

Vanredno stanje, Foto: Alo / Masanori Jošida

Šrkrijelj se međutim, kako saznajemo sve vreme na ovo cinično smejao i dobacivao, da bi mu Vučić na kraju zapušio usta.

-Molim Vas i savetujem vam da ne radite nista protiv državnih organa Srbije. U protivnom, garantujem Vam da ću vam skinuti taj cinični osmeh s lica, poručio je Vučić Ugljaninovom potrčku.

Komentari (8)

Luka

17.03.2020 19:34

Ovo nije sloboda govora niti partijsko sucevljavanje,nego provokacija i otvoreno suprostavljanje ustavnim institucijama drzave Srbije i treba pokrenuti kazneni podtupak protiv ovog sandzaklije.Dosta je provokacija preko ledja bosanaca u Srbiji.

Perica

17.03.2020 19:56

Ma uhapsiti bitangu odmah pa da se i mi malo smejemo a ne samo on

djota

17.03.2020 20:04

nema price,hapsi odmah

Zoran

17.03.2020 23:24

Policijski čas važi za celu teritoriju Republike Srbije.Ko prekrši ovu uredbu sleduje mu kazna zatvora od 3 godine. Služba bezbednosti.

Slobodan gradjanin

18.03.2020 08:32

Vucicu dokle ces trpiti provokacije šI para Ugljanina. Uveo si policijski čas pa zašto ne naredi onom tvom plagijator da pohapsi tog siptara i njegove sledbenike vehabije. Zasto dozvoljava nas poštene MUSLIMANE popreko gledaju komsije.

arsa

18.03.2020 08:33

Сигуран сам да постоји законска обавеза да се на овакве провокације одговори хапшењем, нарочито у оваквој ситуацији ванредног стања.И није довољно хапшење ове битанге већ је потребно да се цела та ''странка'' прочешља.Сваки појединац.Они не мисле добро Сербији и као такви морају да буду под будним надзором државних органа.

Vlado

18.03.2020 10:30

Ima jedan doktor Hivzo u našem gradu Sjenici rado bi ga pregledao ! Mislim da bi mu pomogao jer je stručnjak za ovakve likove.

emira

18.03.2020 16:46

Skrijelj prezime je cisto siptarsko. Svuda oni provociraju.