Dragan Đilas, Mlađa Đorđević, protesti
Alo
Dragan Đilas, Mlađa Đorđević, protesti

Alo

Dragan Đilas, Mlađa Đorđević, protesti, Foto: Alo

Zoran Lutovac ga je izopštio iz stranke, ali i četvoricu kolega - Slobodana Milosavljevića, Gorana Jaića, Balšu Božovića i Branislava Lečića.

Radoslav Milojičić Kena

Nenad Pavlović

Radoslav Milojičić Kena, Foto: Alo / Nenad Pavlović

- Čovek je suvi genije, raspustio je Forum penzionera, Omladinu, gradske odbore u Beogradu, Statuarnu komisiju, Sekretarijat, zaposlene i 75 odbora u Srbiji. Da ima srama, pitao bi se zašto je od 20 zaposlenih svih 20 protiv njega, ali pošto nema, onda ništa - objašnjava Milojičić, smatrajući da je Lutovac sve radio po nalogu Dragana Đilasa.

Upravo o toj temi, rad za Đilasa, objasnio je sledećim rečima:

Dragan Đilas

Tanjug

Dragan Đilas, Foto: Tanjug

- Mi ne vređamno i ne lažemo. Ako pogledate šta se dešava u Narodnoj stranci, ako pogledate da je na Đilasovoj listi za grad Beograd bilo onih koji su i dalje članovi Glavnog odbora DS, ako vam iz Toplice svakodnevno javljaju da ih je zvao neko iz Đilasove stranke, ako mnoge odluke prvo donese Savez za Srbiju, a DS i ne diskutuje o njima, ako vam mnogi ljudi prelaze kod Đilasa u stranku, čak i iz Predsedništva DS, a vi kao njegov koalicioni partner ne kažete "čekaj, druže, zašto vrbuješ moje članove, ne možemo da budemo partneri", nego ćutiš, to je onda jasan pokazatelj, zar ne? - upitao je Milojičić.

PROČITAJTE JOŠ: