Šaip Kamberi
printscreen/Youtube
Šaip Kamberi

printscreen/Youtube

Šaip Kamberi, Foto: printscreen/Youtube

Poslanik Ujedinjene doline - SDA Sandžaka Šaip Kamberi izazvao je incident u Skupštini Srbije kada je za vreme sednice istakao javno zastavu Albanije.

Postavljajući poslanička pitanja predstavnicima Vlade Srbije, Kamberi je uspred svoje poslaničke klupe istakao zastavicu Albanije na jarbolu što je izazvalo negodovanje prisutnih poslanika.

Podsetimo, ovo je samo jedan u nizu skandala ovog poslanika koji je sebi dao za pravo da provocira usred Skupštine Srbije. Kamberi je u uključenju na N1 isticao i zastavu lažne države Kosovo.

Kamberi je tokom jednog svog izlaganja u Skupštini svoj govor počeo sa "Mirdita, dobar dan", a potom kritikovao državu u kojoj slobodno promoviše terorističku državu Kosovo.

Pročitajte još

 

Komentari (7)

M

26.11.2020 17:06

ne cudi me nista!!!

Lucky

26.11.2020 20:57

@M - E svaka vam cast sta dozvoljavate. Nije on kriv vec obezbedjenje a potom i predsednik skupstine naravno i njefovi zamenici i pomocnici.

Sudija

28.11.2020 00:09

@M - To moze samo u Srbiji. A moglo je pre i u Jugoslaviji i zato se raspala.

Magla

26.11.2020 18:03

Koliko zakon nalaže, u skupštini Srbije mogu biti istaknuta obeležja države u kojoj živimo i simboli države koja je gost i po protokolu se određuje mesto postavljanja obeležja. Javni tužilac mora da pokrene postupak protiv lica koji je prekršio zakon i ustav republike Srbije. Ukoliko se ovo bude tolerisalo, onda smo stvarno banana država, bez zakona, zakonodavne vlasti i nema šta da tražimo u evropskoj zajednici država.

Igi

26.11.2020 19:54

Sve je dozvoljeno.. tu bi zastavu progutao !!Deca su ginula alooo!

Gabriel

26.11.2020 20:03

Dakle, vrhunac drskosti, bezobrazluka! Taj likuje usred srpske( ponavljam: SRPSKE) skupštine! Dokle ta trpeljivost, zemljo ponižavana i maltretirana?! Zločincima je mesto u Hagu, a onima koji ne poštuju zemlju u kojoj su rođeni, odrasli, školovani i mogu da budu slobodno birani i biraju, neka izvoleXA preko Prokletija, pa tamo da se kite crveno-crnim zastavama...

Nole

26.11.2020 20:33

Jer mi Srbi treba to da tolerišemo ili tteba da reagujemo? Što ga nisu naglavačke izbacili iz parlamenta?