Aleksandar Vučić
Tanjug/Jaroslav Pap
Aleksandar Vučić

Tanjug/Jaroslav Pap

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

"Napravili smo pogrešnu procenu, jer smo mislili da imamo posla sa liderima koji su normalni i racionalni, ali to se više neće dogoditi, jer vidimo da "na razum fašiste Obradovića i tajkuna Đilasa ne možemo da računamo", istakao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom strepnji u delu javnosti od novog upada u RTS.

Pročitajte još:

 

Aleksandar Vučić

Tanjug/Jaroslav Pap

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

„Ono što se dogodilo dogodilo se zato što smo mislili da imamo posla sa liderima koji su normalni i racionalni, ali kada vidite da imate posla sa dvojicom tajkuna, kojima se žuri da obnove svoje finansije, koji ne umeju drugačije osim pljačkom države i fašiste, koji je predvodio upad, više ne računamo na njihov razum. Sprovodićemo sve mere i zato nema razloga da se plaše“, kazao je on.

Vučić je rekao da nikakvo nasilje neće biti dozvoljeno ni protiv koga.

Ukazao je da je video kako se sekiraju ljudi i da se više skupilo u roku od sat vremena koji su hteli da idu u Beograd, nego što je bilo na regularnim protestima.

Pročitajte i ovo:

 

„Ljudima mora da se kaže hvala za brigu, ali i da nećemo krvoproliće, da strada ijedna srpska glava. Nama su potrebni mir, napredak, razvoj, nove zgrade, bolnice, klinički centar koji gradimo u Novom Sadu. To je ono što nam je potrebno i zato ćemo se boriti još snažnije i jače“, objasnio je predsednik.

Aleksandar Vučić

Tanjug/Jaroslav Pap

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

On je ukazao da ne treba verovati u priče da je na hiljade građana na protestima, navodeći da ih je juče bilo u Raški 31, u Novom Sadu 692, u Nišu 541, u Vladičinom Hanu 8.

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke biće održana u ponedeljak 25. marta, a tema će biti najakutelnija pitanja, uključujući izbore.

To je danas u Novom Sadu najavio predsednik te stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je dodao da će na tom sastanku biti reči o "mnogim stvarima", uključujući i izbore.