Aleksandar Vučić i Redžep Tajip Erdogan
Tanjug/Dimitrije Goll

 

Aleksandar Vučić i Redžep Tajip Erdogan

Tanjug/Dimitrije Goll

Aleksandar Vučić i Redžep Tajip Erdogan, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

* Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan dolazi u Srbiju 29. avgusta

* Posle osam godina našu zemlju će posetiti Željko Komišić

* Zajedno će svečano ozvaničiti početak gradnje auto-puta Beograd - Sarajevo

Kako navode, Željko Komšić će Beograd posetiti 29. avgusta, gde će, zajedno s turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, svečano ozvaničiti početak gradnje auto-puta Beograd - Sarajevo.

Turski predsednik dolazi na važan zadatak u našu zemlju, a izvešće ga zajedno sa Vučićem!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 15.08.2019. 15:20 - 15.08.2019. 15:41 Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan 29. avgusta dolazi u posetu Srbiji, u okviru koje će predsednik Aleksandar Vučić i šef turske države svečano ozvaničiti početak radova na izgradnji autoputa Beograd-Sarajevo. Aleksandar Vučić i Redžep Tajip Erdogan, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll * Redžep Tajip Erdogan dolazi 29.

Navodno je Komšiću poziv iz Srbije upućen pre nekoliko dana, a predsedavajući Predsedništva BiH ga je prihvatio i prisustvovaće ovom događaju.

To znači da će Komšić zvanično posetiti Srbiju posle skoro osam godina. U Srbiji je poslednji put bio u zvaničnoj poseti 2011. godine, u okviru sastanka predstavnika Igmanske inicijative.

PROČITAJTE JOŠ:

Očekuje se da će Komšić sa Erdoganom i Vučićem razgovarati o ekonomskim temama i o tome kako će se finansirati gradnja auto-puta od granice sa Srbijom do Sarajeva. Komšić je 2001. postao prvi ambasador BiH u Saveznoj Republici Jugoslaviji, ali je, 2003. godin e podneo ostavku na ambasadorsku funkciju.

BONUS VIDEO: Emanuel Makron se POKLONIO srpskoj zastavi