Aleksandar Mirković, SNS,
Tanjug/Bojan Stekić
Aleksandar Mirković, SNS,

Tanjug/Bojan Stekić

Aleksandar Mirković, SNS,, Foto: Tanjug/Bojan Stekić

* Aleksandar Mirković izjavio je danas da SzS obmanjuje javnost tvrdnjama 

* Ova gnusna laž je slika i prilika SzS i dokaz da samo kod njih 18 može biti veće od 60 i to kada njima odgovara

* On dodaje i da su najveći bogataši, jer samo jedan njihov odbornik Dragan Đilas ima minimum 100 puta više novca od svih ostalih odbornika zajedno

"U želji da sebi daju na važnosti i težini, kao i da gnusnim lagarijama izmene volju građana, Nikola Jovanović danima sebe predstavlja kao šefa najveće odborničke grupe u Skupštini grada Beograda", naveo je Mirković u pisanoj izjavi za Tanjug.

On dodaje da ako je pod najvećim smatrao najbrojniju odborničku grupu, SzS čini svega 18 odbornika, dok zaista i po poverenju građana Beograda i po brojnosti najbrojnija je odbornička grupa SNS-a koju čini čak 60 odbornika.

U našoj zemlji nije bio osam godina, a sa Vučićem i turskim predsednikom ima POSEBAN zadatak!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 17.08.2019. 18:14 - 17.08.2019. 18:20 Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić doći će u posetu Srbiji posle osam godina, pišu sarajevski mediji. Aleksandar Vučić i Redžep Tajip Erdogan, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll * Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan dolazi u Srbiju 29.

"Ova gnusna laž je slika i prilika SzS i dokaz da samo kod njih 18 može biti veće od 60 i to kada njima odgovara", napominje Mirković i dodaje da su po nekim drugim kriterijumima sigurno najveći.

"Recimo najveći su neradnici jer za sedam meseci u ovoj godini nisu se pojavili ni na jednoj sednici, ali su uredno uzeli 1.260.000 dinara na ime naknada. Takođe, najveći su lažovi, što i ovaj primer dokazuje, jer ama baš niti jednu jedinu istinu nisu izgovorili za više od godinu dana.

 

Najveće su i siledžije što su dokazali više puta i Veselinović koji bi da silovanjem dovede u red Anu Brnabić, i Pavlović koji bi ženi da zalepi šamarčinu jer ga se nije uplašila, a i Đilas, Jovanović i Borko Stefanović koji su se nedeljama tukli sa ogradama i saobraćajnim znacima na Trgu", istakao je Mirković.

SZS u Kragujevcu

SZS

SZS u Kragujevcu, Foto: SZS

On dodaje i da su najveći bogataši, jer samo jedan njihov odbornik Dragan Đilas ima minimum 100 puta više novca od svih ostalih odbornika zajedno, što, kkao kaže, dokazuje i činjenica da samo u prijavljenim nekretninama ima 25 miliona evra.

"Dakle u nekim drugim kriterijumima su očigledno najveći, ali u onim najbitnijim, poverenju građana, daleko su iza Srpske napredne stranke", ukazuje Mirković.

Prema njegovim rečima, najveći ili najbrojniji postaješ kada na izborima dobiješ najveći broj glasova, a u skladu sa tim i najviše odborničkih ili poslaničkih mesta, što ovde svakako nije slučaj kada je u pitanju SzS, a sva je prilika da im se ta želja još mnogo godina neće ispuniti.

"Ovakve i slične laži neće obmanuti građane niti umanjiti rezultate koje je postigla Srpska napredna stranka na čelu sa Aleksandrom Vučićem, a to će najbolje pokazati predstojeći izbori na kojima će liste naše stranke opet i dobiti najveći broj glasova kao znak podrške i prepoznavanja svega urađenog do sada", poručio je Mirković.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Emanuel Makron se POKLONIO srpskoj zastavi