Vojislav Šešelj, Sergej Trifunović
Alo.rs
Vojislav Šešelj, Foto: Tanjug

* U klinču ovog puta našao se Pokret slobodnih građana Sergeja Trifunovića i pristalice lidera SRS Vojislava Šešelja

* Za skandal se pobrinuo Živojin Ivković, član pravnog tima PSG, koji je izlažući svoju knjigu na Sajmu Knjiga

* Platiće za to kad dođe vreme, sve ima svoju cenu, izjavio je Šešelj

Oktobar mesec je nekad u bivšoj SFRJ, pa u SRJ i Srbiji bio mesec knjige. Uvek krajem oktobra događa se čuveni Sajam knjige gde se pisci i čitaoci susreću razmenjuju misli i ideje. Međutim ovaj sajam biće upamćen skandalom i to treći dan.

"Bio je Orić na Kosovu, tamo ga uopšte ne vole. Bio je jak, isticao se..."

AUTOR: Alo!; D.K. DATUM I VREME: 08.10.2019. 11:58 Šok! Vojislav Šešelj, Foto: Printskrin Vojislav Šešelj je gostujući na tv Happy otkrio još jednu anegdotu iz pritvora, i to o odnosu Albanaca prema Naseru Oriću. Naime, kako tvrdi, Albanci nisu mogli da smisle. Lider SRS zna i razlog tome.

 

U klinču ovog puta našao se Pokret slobodnih građana Sergeja Trifunovića i pristalice lidera SRS Vojislava Šešelja. 

Za skandal se pobrinuo Živojin Ivković, član pravnog tima PSG,  koji je izlažući svoju knjigu na Sajmu knjiga, skupljao peticiju da se na ovoj najvećoj manifesticiji knjige u istočnoj Evropi, uskrati gostoprimstvo lideru radikala.

 

- Gospodin Živojin Ivković, član pravnog tima PSG, izlažući svoju knjigu na Sajmu Knjiga, skupljao je peticiju da se na ovoj najvećoj manifesticiji knjige u istočnoj Evropi, uskrati gostoprimstvo Šešelju. Gomila nevakcinisanih smradikalskih pasa, otela je peticiju i pocepala je - napisao je Trifunović na Tviteru.

Vojislav Šešelj kad smo ga pozvali za komentar nije bio baš voljan za razgovor. Samo je kratko prokomentarisao:

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Platiće za to kad dođe vreme, sve ima svoju cenu - izjavio je Šešelj za Alo.rs.

Vojislav Šešelj ima pozamašan književni opus sa vrlo neobičnim naslovima.

Tako osim impoznatne knjige "Ideologija srpskog nacionalizma, "Četnička sablja nad dosmanlijskom glavom", "U čeljustima ku**e Del Ponte", "Lažljiva haška pederčina Džefri Najs", "Engleski pede*ski ispr*ak Toni Bler", "Politički ortakluk Kurve del Ponte i Kurve del Koštunice", "Vatikan glavno Satanino gnezdo", "Očerupana Haška ćurka Kristina Dal", "Smežurano kengurovo mu*o Kevin Parker", "Milošević hapsi radikale"...

BONUS VIDEO: Prikaz oklopnih vozila - "Sloboda 2019"

 

Komentari (2)

parazit parazitira

22.10.2019 17:42

trifuniviuc u listove knjige moze samo da mota... Neka se nadvlaci sa eravnima sebi . Izgelad kao da ga je šipons pravio i to neki zločinac. Nadji cicu za svoju guzicu pa se sa njom teraj .Na Malvovima . Odlicno glumi djubre i disidenta i žene u crnom tj nevladinu GICU.Trebalo ga je na vreme slati u popravni dom. Toi ćeš NIŠTARIJU u Srbiji Š da zbarniš neštzto pa da te izgaze Srbi ljigava najamna sponzorušo. Da ne bese uloga ne bi pročitao nista.

jovo

22.10.2019 17:53

ko ih sisa hercegovci nek ukljuce I vuka