"HOĆEŠ LI DA TI I JA IZAĐEMO NAPOLJE" Trifunović i Glišić razmenili teške optužbe, sudija kaznio obojicu, Sergej hteo i da se bije

Nakon suđenja Trifunović je zgradu suda odmah napustio sa svojim advokatom, a Glišić je dao izjavu za medije.

Sergej Trifunović
Sergej Trifunović, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Glavna rasprava u sudskom procesu između predsednika Izvršnog odbora SNS Darka Glišića i predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića održana je danas u Osnovnom sudu u Ubu, a u sudnici je bilo više nego burno.

Trifunović se u sred sudnice Glišiću unosio u lice i pozivao ga da se obračunaju napolju! Naime, Trifunović je tužio Glišića zbog njegove izjave da je “raspala narkomančina koja treba da promeni dilera”, a u zakonskom roku od 30 dana sudija će dostaviti presudu.

Tokom suđenja Trifunović se više puta Glišiću obratio rečima: “Hoćeš li da ti i ja izađemo napolje”, nakon čega su razmenili uvredljive reči, a na Glišića je bacio i maramicu. Zbog toga je sudija obojicu kaznio sa po 10.000 dinara.

Predsednik PSG je naveo da je on lično navikao na vređanja u javnom životu, ali da ima stare roditelje krhkog zdravlja i da su se potresli zbog uvreda. Glišić je rekao da njegova izjava zbog koje je tužen nije imala nameru da uvredi Trifunovića, već je govorio “Trifunovićevim jezikom”.

- Nisam imao nameru da ga povredim, naravno ni njegove roditelje, ali sam želeo da mu se obratim jezikom koji on razume.

Darko Glišić
Darko Glišić, Foto: Alo/Dejan Briza

On očigledno i nije povređen jer je zaboravio da ispriča kakvu bol je zbog toga doživeo, morao je advokat da ga podseti. Čak je i posle toga nesmetano politički naparedovao i postao predsednik PSG, pa ispade da treba da mi zahvali - rekao je Glišić.

Njegov advokat je kao dokaze da je Trifunović sklon vulgarnom izražavanju izneo prepiske na Tviteru u kojima iznosi vulgarnosti. Istakao je i da Trifunović sam sebe nazivao “naduvanim i našmrkanim”, dok je Trifunović za sve te navode rekao da su stilske figure: hiperbola, sarkazam, cinizam.

Nakon suđenja Trifunović je zgradu suda odmah napustio sa svojim advokatom, a Glišić je dao izjavu za medije.

- Sud je odbacio sve moje dokaze koji su vrlo eksplicitni i sa svedocima da je on korisnik opijata. Prvi deo je bio da smo dokazali da se radi o osobi koja koristi najvulgarniji rečnik i da kada mu se obratite takvim rečnikom, on ne može da doživi duševni bol.

 

 • Korisnik: Ana
  07/12/2019 - 12:41
  "S kim si onajav si". Ni mi te ne dozivljavamo drugacije, jer se tako i ponasas.Dozovi se pameti, dok ti je vreme!
 • Korisnik: Natasa
  07/12/2019 - 11:51
  Od narkomana Sergeja ništa pametno ne očekujemo!
 • Korisnik: Milica
  07/12/2019 - 11:48
  Nasilnik uvek ima potrebu da "rešava" probleme ili neke prepreke nasiljem. Jednom nasilnik uvek nasilnik, a mislim da Srbiji ne treba više nasilja, dosta je bilo.
 • Korisnik: nikola
  07/12/2019 - 11:37
  Sta drugo ocekivati od narkomana, kome su zivci otislio od droge????
 • Korisnik: bager
  07/12/2019 - 11:27
  Moje skromno primecivanje ,,da su sudija i Trifunovic iz istog tabora
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi